Sometähti ja plusmalli Pasha Pozdniakova paljastaa uuden intohimonsa: "Tässä on ollut aika paljon opeteltavaa"

Pasha Pozdniakova on yksi suomen seuratuimmista somejulkkiksista.

Plusmalli ja sometähti Pasha Pozdniakova,25, on yksi Suomen seuratuimmista sometähdistä yli 2 mijoonalla Instagram-seuraajalla. Instagramin ja TikTokin lisäksi hän on yksi ensimmäisiä menestyneitä OnlyFans-sisällöntuottajia Suomessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Pozdniakova kertoo MTV Uutisille uudesta aluevaltauksestaan kotikaupungissaan Savonlinnassa. Hän kertoo löytäneensä uuden intohimon remonttihommista.

– Ostin keväällä omakotitalon kaupungin keskustasta ja koko kesä on mennyt sitä remontoidessa.

Savonlinnassa kasvaneen Pozdniakovan suunnitelmissa on laittaa talo vuokralle, kunhan remontti valmistuu. Hän kertoo tehneensä remonttia itse perheensä avustuksella, sekä lisensoitujen rakennusalan yritysten kanssa.

– Tässä on ollut aika paljon opeteltavaa ja tänäänkin olen kierrellyt rautakauppoja ja etsinyt remonttitarpeita. Onneksi äitini osaa neuvoa. Hänellä on kokemusta, sekä näkemystä, hän nauraa.

Pozdniakova kertoo, että talossa on kolme makuuhuonetta, ja alimpaan kerrokseen tulee hulppea sauna- ja spa-osasto. Sisustusta Pozdniakova kuvailee skandinaaviksesi.

– Hyvin suomalaiseen makuun. Selkeitä linjoja, puuta ja kiveä, mutta tietenkin jotain omannäköistäni, hän vihjaa.

Talolla on sen lisäksi suuri piha. Sometähden unelma olisi, että saisi taloa vuokrattua ympäri vuoden.

Hänen mukaansa työtä on vielä paljon, mutta uskoo remontin valmistuvat syksyyn mennessä. Pozdniakova luottaa kotikaupunkinsa vetovoimaan, vaikka itärajan tilanne on haastava. Itsekin Olavinlinnassa oppaana työskennellyt Pozdniakova kannustaa kaikkia vierailemaan kotikonnuillaan.

– Meillä on täällä ihana luonto. Saimaa, jossa on puhdas vesi. Olavinlinna ja tietysti Savonlinnan oopperajuhlat. 

Lue myös:

    Uusimmat