Onnettomuus Gröna Lundin huvipuistossa – yksi kuollut, silminnäkijä kertoo useiden loukkaantuneen

Ruotsissa Tukholmassa Gröna Lund -huvipuistossa on tapahtunut onnettomuus. Mediatietojen mukaan loukkaantuneita on useita, Expressenin tietojen mukaan ainakin yksi on kuollut. 

Esimerkiksi Aftonbladet-lehti kertoo, että paikalta saatujen kuvien mukaan onnettomuus näyttäisi tapahtuneen Jetline-laitteessa. Paikalla on paljon hälytysajoneuvoja sekä ambulanssihelikopteri. 

Silminnäkijöiden mukaan huvipuistoa evakuoidaan parhaillaan. Yksi tapahtuman todistanut henkilö on 16-vuotias Yasin, joka kertoo Aftonbladetille tapahtumista. 

– Vaunu oli korkealla kun onnettomuus tapahtui. Siitä kuului kova ääni. Kaksi henkilöä putosi, Yasin kertoo. 

Yasin kertoo nähneensä, että myös kolmas henkilö putosi, mutta hän sai Yasinin mukaan otteen palkista. 

Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet tapahtumien etenemistä. Pelastuslaitokselta vahvistetaan, että ihmisiä on pudonnut vaunusta. 

Monet silminnäkijät kertovat tapahtuneen aiheuttaneen laajaa järkytystä. Ihmiset huusivat kauhusta. Kovat pamahdukset onnettomuuden yhteydessä kuulostivat joidenkin mukaan ammuskelulta, mikä aiheutti paniikkia vierailijoissa. 

Tämän jälkeen henkilökunta alkoi evakuoida puistoa. Kaikki laitteet on suljettu ja puisto on kiinni. 

– Tämä on kauheaa. Tällaista ei voi tapahtua, eräs kävijä sanoo Aftonbladetissa. 

Gröna Lund sijaitsee Djurgårdenin saaren länsirannalla. Se on suosittu turistikohde myös suomalaismatkustajien keskuudessa. 

Olitko paikalla? Tiedätkö jotain? Ota yhteyttä MTV Uutisten toimitukseen uutiset@mtv.fi tai numeroon 040 578 5504.

Lue myös:

    Uusimmat