Oona Kare teki paluun Salkkareihin vuosien tauon jälkeen – yksi jakso on ollut hänelle itselleen ylitse muiden

Oona Kare teki paluun Salkkareihin vuosien tauon jälkeen – yksi jakso on hänelle ylitse muiden 3:10
Mikä on ollut Oona Karen oma suosikkihetki Salkkareita tehdessä ja mitä tuleman pitää Mariannan osalta? Katso video!

Oona Kare teki paluun Salatut elämät -sarjan Pihlajakadulle vuonna 2023.

Salatut elämät  viettää torstaina 25. tammikuuta merkityksellistä juhlapäivää, kun Helsingin Tennispalatsilla juhlistetaan sarjan 25-vuotisjuhlaa. 

Paikalle on kerääntynyt runsaasti sarjan tähtiä, joista yksi on sarjaan vuosien tauon jälkeen paluun tehnyt näyttelijä Oona Kare, joka tunnetaan Salkkareiden Marianna Kurkena. 

Kare kertoi MTV Uutisille paikan päällä olleensa iloinen päästyään palaamaan Mariannan rooliin. 

– On hienoa työstää hahmoa, jota on aikapäivää sitten tehnyt, koska hänelle on tavallaan tapahtunut siinä välissä asioita, hän on varttunut ja hänestä on tullut aikuinen nainen. Vähän niinkuin minustakin! Tuntuu ihanalta, tämä on ihana työyhteisö, täällä todella kohdellaan hyvin meitä näyttelijöitä ja olen tosi onnellinen töistä kuin töistä. 

Jo ennen kuin oli tietoa siitä, että Marianna tekee paluun ruutuun, oli Kare saanut viestejä sarjan faneilta, jotka toivoivat vielä näkevänsä hänet Salkkareissa. 

Hahmo tunnetaan monista eri tavoin kohahduttaneista kohtauksistaan. Yksi kokonainen jakso on ollut Karelle itselleen ylitse muiden. 

– Se oli tärkeä viesti ihmisille, eli tunsin tosi merkitykselliseksi tehdä sitä. 

Katso yllä olevalta videolta, mikä on ollut Oona Karen oma suosikkihetki Salkkareita tehdessä ja mitä tuleman pitää Mariannan osalta. 

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat