Robin lähtee Salkkareista – näyttelijä Juho Orpana: "Päällimmäisenä tunteena on kiitollisuus"

Elina ja Robin ottavat yhteen 1:28
Katso videolta videolta Robinin lähtökohtaus!

Juho Orpana ja tämän roolihahmo Robin poistuvat Salkkareista.

Salatut elämät -sarjaan saapui syksyllä 2021 uusi hahmo, kun näyttelijä Juho Orpanan esittämä psykiatri Robin asteli osaksi Pihlajakadun porukkaa. Nyt Orpanan ja tämän esittämän Robinin on kuitenkin tullut aika jättää Pihlajakatu taakseen ja suunnata kohti uusia seikkailuja.

Orpana kuvaa MTV Uutisille poistuvansa Salkkareista haikein mielin. Hän kehuu sarjan työyhteisössä häärivän sydämellisiä ihmisiä ja kertoo viihtyneensä työssään hyvin.

– Päällimmäisenä [tunteena] on kuitenkin kiitollisuus ja iloisuus siitä, että olen saanut työskennellä täällä näinkin pitkän pätkän, hän hymyilee.

Näyttelijä kertoo saaneensa Salkkarit-faneilta lämminhenkisiä ja kannustavia viestejä Salkkarit-rooliinsa liittyen. Jotkut ovat tulleet antamaan palautetta ja vaihtamaan ajatuksia jopa kasvotusten.

Orpanan mukaan Salkkarit-fanit esittävät hänelle usein saman kysymyksen.

– Aika usein sinne on uponnut kysymys, että onko Elina (Inna Tähkänen) kiva tai sitten jotain Noeliin liittyen. Jarkko, joka tekee Noelin hahmoa, tekee sitä erittäin vakuuttavasti, ja se on herättänyt aika paljon tunteita. Minulta on sitten kyselty fiiliksiä siihen liittyen, hän kertoo.

Katso yllä olevalta videolta dramaattinen kohtaus, jonka seurauksena Robin poistuu Pihlajakadulta!

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalle! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat