Oscar-voittaja vetäytyi elokuvista ja katosi julkisuudesta täysin – nyt 93-vuotias ex-näyttelijä bongattiin yllättäen

Näyttelijä Gene Hackman bongattiin hyvävointisen oloisena ensimmäistä kertaa vuosiin. 

Vuosikausia sitten julkisuudesta täysin vetäytynyt yhdysvaltalaisnäyttelijä Gene Hackman bongattiin ensimmäistä kertaa vuosiin hiljattain New Mexicon Santa Festa, uutisoi Daily Mail.

93-vuotias entinen filmitähti vaikutti lehden mukaan olevan hyvässä kunnossa, kun tämä nautiskeli pikaruokaa autossaan Wendy's -ravintolan parkkipaikalla. Hackman osti huoltoasemalta kahvia sekä tankkasi autonsa. Entinen näyttelijä myös nähtiin tekemässä pihatöitä maatilallaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hackmania ei ole nähty elokuvissa kahteenkymmeneen vuoteen. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa The Royal Tenenbaums sekä Welcome to Mooseport, joka jäi ilmestyessään vuonna 2004 hänen näyttelijänuransa viimeiseksi.

Urallaan Hackman voitti Oscarin kahdesti: parhaan miessivunäyttelijän palkinnon elokuvasta I Never Sang For My Father vuonna 1970 sekä saman palkinnon toistamiseen vuonna 1992 elokuvasta The Unforgiven.

Hackman antoi vuonna 2004 yhdysvaltalaisjuontaja Larry Kingille haastattelun, jossa kertoi, ettei hänellä ollut uusia elokuvaprojekteja tiedossa ja arveli elokuvauransa olevan päätöksessään. Markkinoidessaan kirjaansa Escape From Andresonville vuonna 2008 hän vahvisti jääneensä eläkkeelle työstään näyttelijänä. Hän on sittemmin kuitenkin muun muassa toiminut kertojana kahdessa merijalkaväen dokumenttielokuvassa vuosina 2016 sekä 2017.

Vuonna 2011 Hackmanilta tiedusteltiin GQ-lehden haastattelussa, suostuisiko hän joskus vielä tekemään elokuvia. –

– Jos voisin tehdä sen omasta kodistani käsin, ehkä, ilman että kukaan häiritsisi ja paikalla olisi vain yksi tai kaksi henkilöä, Hackman vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat