Ottelijatähti kuristi brutaalisti vastustajan hampaat poikki – "Kuulin napsahduksen"

UFC-kehässä nähtiin todella brutaali ottelu Hamzat Tshimajev ja Robert Whittakerin välillä, kun Tshimajev mursi Whittakerin leuan ja katkaisi vastustajaltaan samalla myös hampaita.

Whittaker joutui luovuttamaan välisarjan ottelun jo ensimmäisessä erässä jäätyään pahasti alakynteen. Tshimajev hyökkäsi australialaisen jalkoihin heti alussa ja pääsi välittömästi niskan päälle. Whittaker ei onnistunut pääsemään pois väkivahvan vastustajan otteesta, vaan joutui ottamaan vastaan lyöntejä ja potkuja kykenemättä vastaamaan niihin ollenkaan.

Parin minuutin mukiloinnin jälkeen Tshimajev sai vastustajastaan raivokkaan kuristusotteen, josta Whittaker pääsi vielä pakenemaan. Tshimajev kuitenkin hyökkäsi välittömästi takaisin ja jatkoi australialaisen alistamista. 

Whittakerin kärsimysnäytelmä loppui, kun Tshimajev otti uudestaan tehokkaan kursitusotteen, joka mursi australialaisen leuan. Samassa rytäkässä australialaiselta katkesi hampaita.

– Kuulin napsahduksen ja tunsin, että jotain on vialla, Tshimajev totesi Viaplayn lähetyksessä.

Alla olevan videon kuristusote päätti ottelun brutaalisti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Whittakerin karmeaan kuntoon päässeestä purukalustosta jaettiin kuva sosiaalisessa mediassa. Brutaalin kuvan voi käydä katsomassa klikkaamalla tätä linkkiä.

Tshimajev kommentoi vielä ottelun lopetusta mediatilaisuudessa.

– Tarkoitukseni ei ollut murtaa kenenkään leukaa, mutta minun työtäni on aiheuttaa muille kipua, Tshimajev sanoi.

Venäjän Tshetsheeniassa syntynyt Tshimajev on on voittanut vapaaottelu-urallaan kaikki 14 ottelua. Nykyään hän edustaa Yhdistyneitä Arabiemiraatteja.

Lue myös:

    Uusimmat