Nyrkkeilyn supertähdeltä tyrmäävä moukarinisku – tämä ansioluettelo vetää hiljaiseksi

Nyrkkeilyn supertähti Saul "Canelo" Alvarez puolusti ylemmän keskisarjan maailmanmestaruusvöitään voitokkaasti Jaime Munguiaa vastaan. Hän käytti vastustajaansa kanveesissa hurjalla iskulla, joka osui suoraan leukaperiin.

Neljän liiton maailmanmestaruusvöiden haltija Alvarez voitti maanmiehensä Munguian lopulta tuomaripistein, kun ottelu  arvosteltiin puolustavalle maailmanmestarille lukemin 117-110, 116-111 ja 115-112. Alvarez jakeli ottelun aikana hurjia pommeja vastustajaansa.

Neljännessä erässä Alvarez osui Munguian leukaan painavalla koukulla, jonka voimasta 27-vuotias haastaja tipahti kanveesiin.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Isku oli Munguialle DAZN:n mukaan ensimmäinen kerta, kun hän tipahtaa kanveesiin.

Munguia oli ottelussa aktiivisempi osapuoli, ja varsinkin alussa hän vaikutti olevan niskan päällä, mutta kokeneempi Alvarez löysi neljännessä erässä rytmin. Isku, joka tiputti Munguian kanveesiin, muutti ottelun kulun, vaikka Munguia tokenikin iskusta ja yritti lopussa kaikkensa. Alvarez iski tehokkaasti takaisin ja osui vastustajaansa selkeästi useammin.

– Minulla kestää aikani, ennen kuin pääsen vauhtiin, koska minulla on kokemusta. Hän (Munguia) on mahtava ottelija, mutta jaksoin odottaa. Näin joka iskun ja siksi olen paras, eikö niin, Alvarez sanaili ottelusta CBS:n mukaan.

– Tämä merkitsee paljon. Haluan kiittää Jaimea tästä mahdollisuudesta, Alvarez jatkoi.

Munguia ei ollut aikaisemmin hävinnyt urallaan otteluakaan. Alvarezin tilastoriviin mahtuu kaksi tappiota, mutta mittavalla urallaan hän on ottanut nyt peräti 61 voittoa.

33-vuotias Alvarez on yksi nyrkkeilymaailman menestyksekkäimmistä ottelijoista. Hän on otellut todella kovia nimiä vastaan urallaan ja hävinnyt vain kahdesti. Lista Alvarezin titteleistä on uskomattoman pitkä.

Jos upotus ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.