Alaikäiselle vakavat vammat puukotuksessa Oulussa – näin poliisi kertoi yllätyshyökkäyksestä MTV:lle – katso video tekopaikalta

Oulun yliopistollisen sairaalaan lähellä tapahtui tänään väkivallanteko. 

Oulun poliisilla oli tänään iltapäivällä suuri operaatio Kastellin koulun ja yliopistollisen sairaalan lähellä. Poliisin mukaan alueella tapahtui väkivallanteko, jossa alaikäistä uhria puukotettiin. 

Teosta epäillään täysi-ikäistä nuorta miestä. Epäilty on poliisin mukaan hieman yli 20-vuotias, jolla on ollut jossain määrin tekemistä poliisin kanssa aiemminkin. Kyseessä ei kuitenkaan ole niin sanottu "poliisin vanha tuttu".

Puukotusta ei edeltänyt mikään riita, vaan teko tuli yllätyksenä. Epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan, rikosylikomisario Janne Koskela kertoo MTV:lle.

Poliisi kertoo, että tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.

Puukotus oli tapahtunut kevyenliikenteen väylällä. Poliisi otti tekijän myöhemmin kiinni tekopaikan läheisyydestä. Kiinniotto sujui poliisin mukaan rauhallisesti. Tekoväline on poliisin hallussa.
 
Uhri on Kastellin lukion opiskelija. 

– Uhri sai puukotuksessa vakavat vammat ja saa parhaillaan hoitoa Oulun yliopistollisessa sairaalassa, poliisi tiedottaa

Poliisi jatkaa tutkintaa tekemällä teknistä tutkintaa ja kuulustelemalla osallisia. 

Juttua päivitetty poliisin antamilla lisätiedoilla kello 16.10. ja 16.25.
 

Lue myös:

    Uusimmat