Parranpärinää Helsingissä – Jukurit sai HIFK-tähden kaatumisesta kylmää kättä

Kristian Vesalaiselta komea soolo, Jukureiden haasto epäonnistuu 3:06
Tämä Jukurien haasto epäonnistui – HIFK:n Iiro Pakarinen kaatui osin maalivahti Karolus Kaarlehdon päälle.

Jukurien haasto sai kylmää kättä, kun HIFK:n tähtihyökkääjä Iiro Pakarinen kaatui osittain mikkeliläisten veskarin Karolus Kaarlehdon päälle.

HIFK-taitohyökkääjä Kristian Vesalainen puikkaili Jukureita vastaan käytävän jääkiekon SM-liigaottelun toisessa erässä näyttävästi luukulle ja teki komean osuman, jolla helsinkiläinen kotijoukkue siirtyi 2–0-johtoon.

Jukurit teki haaston. HIFK-hyökkääjä Iiro Pakarinen kaatui osin Jukurit-maalivahti Karolus Kaarlehdon päälle, kun Kaarlehto osui häneen.

Haasto hylättiin ja Jukurit sai vain kahden minuutin rangaistuksen. Jukurien päävalmentaja Marko Tuomainen halusi vielä tuomaristolta selvennystä tilanteeseen.

Katso tapaus ylälaidan videolta.

Juuri Pakarinen oli iskenyt avauserässä ylivoimalla taiston ensimmäisen rysän. Kyseistä osumaa alustaneet Vesalainen (1+1) ja Jori Lehterä (0+2) ovat merkkauttaneet matsissa kaksi tehopistettä pieheen. Lehterä johtaa nyt SM-liigan pistepörssiä pinnoin 3+16=19.

Jukurit-puolustaja Kasper Soini kavensi toisen erän puolivälissä, ja HIFK johti peliä artikkelin kirjoitushetkellä 2–1.