Paul Pogba yhdistetty Lionel Messiin

Jalkapallon supertähti Paul Pogban dopingtuomio lyheni, ja häntä ollaan viemässä kovaa vauhtia MLS-sarjaan Lionel Messin joukkueeseen Inter Miamiin.

Pogban neljän vuoden dopingtuomio lyheni urheilun välitystuomioistuimessa 18 kuukauteen ja hän pääsee pelaamaan ensi vuoden maaliskuussa. Se ei kuitenkaan tapahdu Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksessa, vaikka hänellä on italialaisseuran kanssa sopimus, joka ulottuu vuoden 2026 kesään asti.

Huhut vievät Pogbaa MLS-sarjaan, joka on tällä hetkellä kovassa nosteessa muun muassa Lionel Messin ansiosta. Messin joukkue Inter Miami julkaisi nopeasti Pogban dopingsaagan käänteen julkitulon jälkeen verkkosivuillaan artikkelin, jossa ranskalaisen tuloa seuraan spekuloidaan.

MLS-joukkueissa on kolme paikkaa pelaajille, joiden tulot eivät vaikuta palkkakattoon. Pogbaa sovitellaankin jo yhdeksi ylimääräisistä pelaajista Messin ja Luis Suarezin kanssa. Miamin omien sivujen mukaan Leonardo Campana olisi pelaaja, joka raivattaisiin ranskalaisen tieltä pois.

Pogba omistaa myös talon Miamissa, minkä on ajateltu olevan merkki siitä, että ranskalaisen tulevaisuuden työnantaja on jo selvillä.

Mikään ei ole vielä Pogban kohdalla varmaa, mutta italialaismedia pitää hänen lähtöään Torinosta jo sovittuna. Hänen asianajajiensa kerrotaan olleen yhteydessä Juventuksen kanssa jo pitkään sopimuksen purkamisesta.

Pogba on vuoden 2018 maailmanmestari. Hän on voittanut Juventuksen paidasa myös neljä Italian mestaruutta.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat