Pelicans repäisi kitkerän tappion jälkeen – pomo puhkuu: "Eiköhän seura sen tiedäkin"

Nick Baptiste laukoi Tapparan voittomaalin heti jatkoerän alussa 1:46
Nick Baptiste laukoi perjantaina Tapparan voittomaalin heti jatkoerän alussa

Lahden Pelicans on SM-liigan finaalisarjassa selkä seinää vasten. Joukkue ei kuitenkaan jarruttele. Tappiollisen neljännen ottelun jälkeen sosiaaliseen mediaan pamahtanut ilmoitus hämmensi kiekkokansaa.

Tappara haki perjantaina Lahdesta jatkoerävoiton 4–3-lukemin. Hallitseva Suomen mestari siirtyi loppuottelusarjassa jo 3–1-johtoon. 

Pelicansin kannalta tilanne on raaka. Jatkossa vain voitto kelpaa, mikäli se mielii mestariksi. 

Perjantain karvaan jatkoerätappion jälkeen Pelicans repäisi itsevarmasti sosiaalisessa mediassa. Seura mainosti jo maanantain mahdollista kuudetta ottelua, jonka liput tulevat myyntiin ottelupäivänä klo 12. VIP- ja aitiolippujen osalta ennakkovarauksia on jo mahdollista tehdä.

Mikäli upotus ei näy, katso se tästä linkistä.

Optimismin tiellä on yksi isohko ongelma: jos Tappara voittaa sunnuntaina Tampereella, kiekkokausi päättyy ja kirvesrinnat sinetöivät triplakultansa.

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen vahvistaa MTV Urheilulle, että maanantain "haamuottelun" mainostaminen oli täysin tarkoituksenmukainen veto. 

– Seura uskoo, että maanantaina pelataan. Eiköhän seura sen tiedäkin. Kyllä tässä tosissaan ollaan näissä hommissa. Päätyyn asti painetaan täysillä, Pöyhönen linjaa.

– Tässä organisaatiossa on ollut tapana tehdä täysillä tai ei ollenkaan. Miksi tässä ruvettaisiin himmailemaan, toimitusjohtaja jatkaa.

Mestaruuteen tarvitaan siis neljä kiinnitystä. Pelicans lähtee kampeamaan unelmaa kohti voitto kerrallaan.

– Tämä projekti kun päättyy, niin seuraavaan kauteen lähdetään vähintään yhtä kovalla vauhdilla taas uudelleen, Pöyhönen puhkuu.

Tappara ja Pelicans kohtaavat viidennen kerran sunnuntaina klo 17. Mestaruus on katkolla tamperelaisille. Ottelua voi seurata MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat