Sport-järkäle raivostui liigakaukalossa – raju tappelu kurinpitoon

Vaasassa lauantaitanssit: Miro Karjalainen raivostui Jukurit-pakin ärsytyksestä 0:57
Katso tappelu videolta.

Nyrkit viuhuivat jääkiekon SM-liigan lauantain kierroksen ottelussa Sportin ja Jukureiden välillä. Sportin kaksimetrisen ja satakiloisen Miro Karjalaisen ja Jukurien Lucas Nordsäterin yhteenotto toi ensin pelirangaistukset ja nyt asia on edennyt kurinpidon käsittelyyn.

Katso tappelu pääkuvan videolta.

– Tilannehuone on tarkastanut lauantain Vaasan Sport – Jukurit -ottelusta tilanteen ajassa 40.00, jossa syntyy yhteenotto Sportin Miro Karjalaisen ja Jukurien Lucas Nordsäterin välillä. Karjalainen tulee vaihtoaitiosta mukaan kahden muun pelaajan väliseen kiistaan. Kentällä ollut Nordsäter liittyy samaan tilanteeseen ja alkaa vetämään takaapäin Karjalaista paidasta. Tilanne kehittyy yhteenotoksi, josta tuomittiin Karjalaiselle 2+5+PR ja Nordsäterille 5+PR. Tilanne etenee Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, Liigan tiedotteessa todetaan.

Itse ottelu päättyi Sportin 4-1-kotivoittoon. Karjalainen teki ottelussa Sportin avausmaalin. Vaasalaiset ovat sarjassa kolmantena viidentenä. Jukurit on yhdeksäntenä kolmella pisteellä.

 

Lue myös:

    Uusimmat