Pia Nykänen kertoo somessa terveysongelmistaan: "Olisi yksi sairaalakäynti taas takana"

Maria Veitola muistelee yökyläilyään Pia ja Matti Nykäsen luona vuonna 2016:"On yksi asia, mikä minua silloin järkytti" 1:08
Maria Veitola muistelee yökyläilyään Pia ja Matti Nykäsen luona vuonna 2016:"On yksi asia, mikä minua silloin järkytti"

Pia Nykänen kertoo arjestaan Crohnin taudin kanssa.

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsenleski Pia Nykänenkertoo Instagram-tilillään tekemässään päivityksessä kärsineensä terveysongelmista. Nykänen on kertonut aiemmin sairastavansa Crohnin tautia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olisi yksi sairaalakäynti taas takana. Uuden lääkkeen kokeilu. Ja nyt toivon, että purisi vatsan kipuihin ilman kovia sivuvaikutuksia. Mutta helteistä tiistaita porukka, Nykänen kirjoittaa julkaisussaan. 

Päivitykseen on tullut useita tsemppikommentteja, joissa toivotaan, että uusi lääke helpottaisi Nykäsen oloa ja tämä pääsisi nauttimaan rauhassa tulevasta juhannuksesta. 

Crohnin tauti on pitkäaikainen tulehduksellinen suolistosairaus, jonka tyypillisiä oireita ovat muun muassa vatsakivut, ripuli, väsymys, laihtuminen sekä kuumeilu, kertoo Terveyskirjasto

Nykänen on kertonut arjestaan suolistosairauden kanssa avoimesti sosiaalisessa mediassa. Muun muassa joulukuussa 2022 hän julkaisi päivityksen, jossa kertoi taudin jälleen aktivoituneen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näinä päivinä, kun kipu on mahassa raastavaa, arvostaa terveitä päiviä satasella, Nykänen kertoi voinnistaan tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat