Poikkeuksellinen päätös: Pelaajapula siirtää Suomen mestarin kolmea ottelua

Lentopallon naisten Mestaruusliigan hallitsevan mestarin Pölkky Kuusamon tälle viikolle merkityt kolme ottelua siirtyvät äkillisen pelaajapulan vuoksi.

Kuusamo menetti lauantain 2–3-vierastappiossa Puijo Wolleyta vastaan jo kolmannen ulkomaalaispelaajansa, kun sopimuksensa purkaneen Amiya Jonesin ja Makenzie Harrisin lisäksi myös Cortney VanLiew joutui sivuun.

Sunnuntaina Pölkyn 3–1-voittoon päättyneessä joukkueiden toisessa kohtaamisessa Kuusamossa myös Oona Pennanen loukkaantui. Näin ollen joukkueen neljästä yleispelaajasta kolme on tällä hetkellä sivussa kokoonpanosta.

Kuusamo pyysi siirtoa tämän viikon kolmelle ottelulleen. Mestaruusliiga ja Lentopalloliitto hyväksyivät kahden liigaottelun ja yhden Suomen cupin ottelun siirron.

Kuusamon oli tarkoitus pelata torstaina Nurmossa JymyVolleyn ja perjantaina Huittisissa LP-Vampulan vieraana. Lauantaina ohjelmassa oli Suomen cupin 2. kierroksen vieraspeli Euran Raikua vastaan.

Otteluiden uudet päivämäärät eivät ole vielä selvillä. Suomen cupin seuraavan kierroksen aikaikkunnan takia siirretyt ottelut tulee pelata mahdollisimman pian.

Lue myös:

    Uusimmat