Poliisi sai ilmoituksen päihtyneestä naisesta autossa Turussa – sitten alkoi kaahaus, joka päättyi rajuun rytinään

Poliisi sai hätäkeskuksesta maanantaina tiedon mahdollisesta päihtyneestä kuljettajasta Turun Henrikinkadulla. Kun poliisi oli pysäyttämässä ajoneuvoa, kuljettaja lähti pakenemaan poliisia.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen päihtyneestä naisesta, joka istuu autossa Henrikinkadulla.

Ilmoituksen mukaan ajoneuvolla oli jo kolhittu muita ajoneuvoja. Poliisi sai aamupäivästä ajoneuvosta havainnon Tuomiokirkon edessä. 

Kun kuljettaja oli havainnut poliisin, hän kiihdytti ajoneuvollaan voimakkaasti poliisia pakoon. 

Kuljettajan käyttämästä nopeudesta ja ajotavasta johtuen poliisi ei ollut välittömästi pakenevan ajoneuvon perässä vaan seurasi pakenevaa ajoneuvoa etäämmältä. 

Ajoneuvo aiheutti pakomatkansa aikana useita vaaratilanteita.

Todistitko tapahtunutta? Kerro tietosi toimitukselle WhatsAppilla numeroon 040 578 5504. Julkaistuista uutisvideoista maksamme korvauksen.

Poliisi toivoo yhteydenottoja

Poliisia pakoon lähtenyt ajoneuvo ajoi Kauppatorin kautta Maariankadulle, jatkaen Aninkaistenkatua linja-autoaseman suuntaan. 

Ajoneuvo jatkoi Köydenpunojankadulle, josta se kääntyi Naantalin pikatielle.

Uhrilähteenkadun risteyksessä ajoneuvo törmäsi kahteen autoon, minkä jälkeen poliisi kiilasi ajoneuvon ulos tieltä. 

Kuljettajan kiinniottotilanteessa yksi poliisi loukkaantui lievästi ja yksi poliisiauto sai vaurioita. Poliisilla ei ole tietoa sivullisten mahdollisista loukkaantumisista.

Vaaraan joutuneet tai he, joihin pakeneva ajoneuvo on mahdollisesti törmännyt, pyydetään olemaan yhteydessä poliisin sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Kuljettajaa epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta. 

Kuljettaja puhalsi 0 promillea. Häntä epäillään huumausaineiden käytöstä.

Lue myös:

    Uusimmat