Potkuhuhuissa vellovan F1-tähden kohtalonpäivä käsillä – Red Bull -pomolta suora paljastus: "Keskustelemme maanantaina"

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi Autosportille tallin keskustelevan maanantaina loppukauden suunnitelmistaan.

Red Bullin kausi on ollut kaksijakoinen. Max Verstappen ja Sergio Perez aloittivat kauden vakuuttavasti, mutta kauden edetessä Perezin suoritukset ovat romahtaneet karmivalla tavalla. Verstappenkaan ei ole enää ajanut voitosta voittoon, sillä McLaren, Mercedes ja Ferrari ovat kuroneet Red Bullin etumatkan kiinni.

Perez ei ole viime kisoissa pystynyt lainkaan vastaamaan muiden kärkikuljettajien vauhtiin, eikä ole täten kerryttänyt Red Bullin pistepottia toivotulla tavalla.

Red Bull ja Perez tekivät kesällä kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta huonot ajosuoritukset ovat asettaneet Perezin vahvojen potkuhuhujen alle. Varikkohuhujen mukaan Red Bull saattaa potkia Perezin pihalle jopa kesken kauden.

Tallin neuvonantaja Helmut Marko kertoi Red Bullin kokoontuvan keskustelupöydän ääreen maanantaina.

– Sergio tietää, että valmistajien MM-taistoa ajatellen molempien autojen on oltava McLarenien edellä, jos vain mahdollista. Viime kisoissa näin ei ole ollut. Tavoite on voittaa sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruudet. Keskustelemme maanantaina siitä, mikä on paras tapa saavuttaa se, Marko totesi Autosportin mukaan ennen Belgian osakilpailua.

Perez lähti Belgian osakilpailuun toisesta lähtöruudusta, mutta ei pärjännyt kisassa muita kärkikuljettajia vastaan. Kokenut meksikolainen sijoittui lopulta kahdeksanneksi ja putosi MM-taulukossa niin ikään kahdeksanneksi.

Lue myös:

    Uusimmat