Prinsessa Catherine ja kuningas Charles vastaanottivat yli 27 000 paranemistoivotusta syöpädiagnoosiensa jälkeen

Terveysongelmat 14:23
Kruunun takaa: Kuinka huolissaan pitäisi olla brittikuninkaallisten terveysongelmista?

Vuosittaisen kuninkaallisen talousraportin mukana paljastui yllättävä fakta kuninkaallisten saamasta postista.

Prinsessa Catherine ja kuningas Charles vastaanottivat tuhansia paranemistoivotuksia ilmoitettuaan syöpädiagnooseistaan.

Kuninkaallinen talousraportti vuosilta 2023–2024 julkaistiin 24. heinäkuuta. Raportissa kerrottiin muun muassa kuninkaallisten tulot sekä muita kohokohtia heidän kuninkaallisesta työstään.

Yksi kohokohdista oli kuninkaallisten vastaanottaman postin määrä; kuningas Charles ja prinsessa Catherine vastaanottivat lähes 30 000 viestiä ilmoitettuaan syöpädiagnooseistaan.

Raportin mukaan kuninkaalliset vastaanottivat yhteensä 138 303 kirjelähetystä, joista 27 620 oli paranemistoivotuksia kuningas Charlesille ja prinsessa Catherinelle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuninkaalla on ollut mahdollisuus lukea laaja valikoima tuhansia parane pian -kortteja ja kirjeitä, jotka on lähetetty Buckinghamin palatsiin hänen diagnoosinsa jälkeen, Buckingham palatsin X-postauksessa kirjoitetaan.

Buckinghamin palatsi ilmoitti kuningas Charlesin sairastumisesta syöpään helmikuun 5. päivänä. Tätä seurasi maaliskuun 22. päivänä ilmoitus prinsessa Catherinen syöpädiagnoosista.

Prinssi Williamin isä ja vaimo lykkäsivät kuninkaallisia velvollisuuksiaan diagnoosiensa jälkeen. Kuningas Charles on sittemmin jatkanut töitään taka-alalla, ja prinsessa Catherine on pysytellyt enimmäkseen poissa julkisuudesta.

Catherine on päivittänyt terveytensä tilaa ilmoittamalla alkavansa tehdä hieman töitä kotoaan syöpähoitojen jatkuessa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat