Catherine ja William kiittivät saamastaan tuen vyörystä – kohteliaan kiitoksen takana on tiukka piiloviesti

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Tästä näet prinsessa Catherinen videoviestin, jossa hän kertoi saamastaan syöpädiagnoosista

Prinsessa Catherinesta ja prinssi Williamista ei todennäköisesti tulla hetkeen kuulemaan mitään uutta heidän keskittyessään perhe-elämäänsä yksityisesti Catherinen syöpäilmoituksen jälkeen.

Prinsessa Catherine  ja prinssi William  kiittivät Kensingtonin palatsin tiedottajan välityksellä ihmisiä saamastaan valtavasta tuesta sekä kannustavista viesteistä, joita on virrannut kuninkaalliselle pariskunnalle Catherinen ilmoitettua perjantaina 22. maaliskuuta julkisesti alkuvuodesta saamastaan syöpädiagnoosista. 

Parin lausunto julkaistiin lauantai-iltana. 

– Prinssi ja prinsessa ovat kumpikin äärimmäisen liikuttuneita ystävällisistä viesteistä ihmisiltä täältä Isosta-Britanniasta, ympäri Kansainyhteisöä sekä maailmaa, joilla on vastattu hänen kuninkaallisen korkeutensa (Catherinen) viestiin. He ovat todella liikuttuneita yleisön lämmöstä ja tuesta sekä ovat kiitollisia ymmärryksestä sen suhteen, että he voat pyytäneet yksityisyyttä tänä aikana, lausunnossa todettiin. 

BBC:n mukaan lausunnossa on myös tiukka piiloviesti. Sen lisäksi, että pariskunta haluaa osoittaa kiitollisuutensa saamastaan tuesta sekä Catherinen ilmoituksen positiivisesta vastaanotosta, se on myös kohtelias varoitus sen suhteen, ettei Catherinesta ja Williamista tulla kuulemaan hetkeen. 

Tammikuun puolivälissä Catherinen ilmoitettiin läpikäyneen onnistuneen vatsan alueen leikkauksen, jonka syytä ei tarkennettu. Tuolloin prinsessan kerrottiin jäävän sairauslomalle ainakin pääsiäiseen asti. Koska leikkauksen syytä ei kerrottu ja sairausloman ilmoitettiin olevan varsin pitkä, lähtivät spekulaatiot sekä huhut Catherinen todellisesta terveydentilasta liikkeelle valtoimenaan. 

Tuohon aikaan myös kerrottiin, että Catherinen leikkauksen syy ei olisi liittynyt syöpään. Sairaus diagnosoitiin kuitenkin myöhemmin leikkauksen jälkeen tehtyjen testien perusteella. 

Videollaan Catherine kertoi, että hänen täytyi toipua mittavasta operaatiostaan ennen kuin pystyi aloittamaan kemoterapiahoidot. 

Mediatietojen mukaan Catherinen syöpähoidot olisivat alkaneet helmikuun lopussa ja olleen myös syy siihen, miksi prinssi William perui äkillisesti julkisia edustustehtäviään vedoten henkilökohtaisiin syihin. Lähteet kertovat Catherinen nauhoittaneen perjantaina julkaisemansa videoviestin keskiviikkona 20. maaliskuuta Windsorin puutarhassa. Catherine on viettänyt toipumisaikaansa perheensä kanssa Windsorissa sijaitsevassa kodissaan Adelaide Cottagessa. 

Catherinella ja Williamilla on kolme lasta: 10-vuotias prinssi George, 8-vuotias prinsessa Charlotte sekä 5-vuotias prinssi Louis

Lue myös:

    Uusimmat