Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat lausunnon prinsessa Catherinen syöpäuutisen jälkeen

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla prinsessa Catherine kertoo saamastaan syöpädiagnoosista.

Herttuapari toivoo rauhaa prinsessa Catherinen perheelle.  

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat lyhyen tiedotteen tukeakseen prinsessa Catherinea tämän syöpädiagnoosin tultua julki. 

– Toivomme terveyttä ja paranemisia Katelle ja perheelle. Toivomme, että he saavat toipua yksityisesti ja rauhassa, tiedotteessa kerrotaan. 

Herttuaparin lausunto tuli vain tunteja sen jälkeen, kun brittihovi tiedotti prinsessan tilanteesta videolla, jossa Catherine kertoo syövästään omin sanoin. 

Videolla Catherine kertoo, että hänelle tammikuussa tehty leikkaus oli onnistunut ja operaation jälkeen tehtyjen testien perusteella syöpä löydettiin. Catherine kertoo aloittaneensa kemoterapian. 

– Tämä tuli tietysti hirvittävän suurena shokkina. Minä ja William olemme tehneet kaikkemme voidaksemme käsitellä tämän yksityisesti nuoren perheemme takia. Kuten voitte kuvitella, se on vienyt aikaa. Minulta on vienyt aikaa parantua massiivisesta leikkauksestani voidakseni aloittaa hoidot. Mutta erityisesti meiltä on vienyt aikaa se, että olemme pystyneet selittämään kaiken Georgelle, Charlottelle  sekä Louisille  tavalla, joka on heille sopiva ja vakuutella heille, että tulen vielä olemaan kunnossa. 

Lue myös:

    Uusimmat