Prinsessa Dianan veli ylistää kahta asiaa prinsessa Catherinen tavassa kertoa sairastumisestaan

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Näin prinsessa Catherine kertoi syöpädiagnoosistaan

Prinsessa Catherinelle sataa tukea sekä maailmalta että kuninkaallisesta perheestä hänen kerrottuaan julkisesti alkuvuodesta saamastaan syöpädiagnoosista.

Prinsessa Dianan  veli Charles Spencer kommentoi lyhyesti viestipalvelu X:ssä prinsessa Catherinen  perjantaina julkaisemaa videoviestiä, jossa tämä kertoi saaneensa alkuvuodesta syöpädiagnoosin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Uskomaton voima ja tasapaino, Spencer toteaa julkaisussaan. 

42-vuotias Catherine julkaisi hänen ja prinssi Williamin  virallisella Instagramtilillä illalla 22. maaliskuuta videoviestin, jossa kertoi tammikuisen vatsan alueen leikkauksensa jälkeen saamastaan syöpädiagnoosista. Viestissä Catherine kertoi aloittaneensa kemoterapian ja kuvaili diagnoosin olleen "hirvittävä shokki". 

– Minä ja William olemme tehneet kaikkemme voidaksemme käsitellä tämän yksityisesti nuoren perheemme takia. Kuten voitte kuvitella, se on vienyt aikaa. Minulta on vienyt aikaa parantua massiivisesta leikkauksestani voidakseni aloittaa hoidot. Mutta erityisesti meiltä on vienyt aikaa se, että olemme pystyneet selittämään kaiken Georgelle, Charlottelle  sekä Louisille  tavalla, joka on heille sopiva ja vakuutella heille, että tulen vielä olemaan kunnossa. 

Sitä, mikä syöpä Catherinella on, ei ole tarkennettu. Myös Williamin isä kuningas Charles, 75, sai alkuvuodesta diagnoosin syövästä, ja prinssi Andrew'n  entinen puolison Sarah Fergusonin  syöpä niin ikään uusiutui talvella. 

Prinssi Williamin äiti prinsessa Diana menehtyi 1997 auto-onnettomuudessa ollessaan 36-vuotias.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat