Prinssi William ja prinsessa Catherine julkaisivat henkilökohtaisen viestin Isoa-Britanniaa järkyttäneen puukkoiskun jälkeen

Prinssi William ja prinsessa Catherine ottivat kantaa Southportin lapsiuhreja vaatineeseen puukotusiskuun. 

Prinssi William  ja prinsessa Catherine  julkaisivat viestipalvelu X:ssä viestin ottaakseen kantaa Englannin Southportissa maanantaina 29. heinäkuuta tapahtuneeseen puukotusiskuun, jossa menehtyi kaksi lapsiuhria.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vanhempina emme voi edes kuvitella mitä Southportissa menehtyneiden ja loukkaantuneiden perheet, ystävät ja läheiset käyvät läpi. Lähetämme rakkautemme, ajatuksemme ja rukouksemme kaikille niille, joita tämä kauhistuttava ja hirvittävä hyökkäys koskettaa. Kiitos myös pelastushenkilöstölle, joka hirvittävimmistä kohtauksista huolimatta osoitti myötätuntoa ja ammattitaitoa, kun yhteisö tarvitsi teitä eniten, kuninkaallinen pari kirjoittaa nimikirjaimillaan allekirjoitetussa julkaisussa. 

Myös kuningas Charles  ja kuningatar Camilla  ottivat kantaa tapahtuneeseen omalla julkaisullaan X:ssä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vaimoni ja minä olemme syvästi järkyttyneitä kuullessamme täysin järkyttävästä tapauksesta Southportissa tänään. Lähetämme sydämellisimmät surunvalittelumme, rukouksemme sekä syvimmät osanottomme perheille sekä läheisille ja niille, jotka ovat traagisesti menettäneet elämänsä sekä kaikille niille, joita tämä todella kauhistuttava hyökkäys koskettaa, kuningas kirjoittaa omassa viestissään pariskunnan puolesta. 

Poliisi kertoi tiedustilaisuudessaan hyökkäyspäivän iltana menehtyneiden uhrien olleen lapsia. The Guardianin mukaan puukotuksen uhreista kahdeksan on yhä sairaalassa kriittisessä tilassa. Hyökkääjä puukotti yhteensä 11 lasta ja kahta aikuista.

Tapahtumapaikalla oli käynnissä 6-10-vuotiaille suunnattu Taylor Swift -teemainen jooga- ja tanssityöpaja. 

Alla olevalla videolla kuvaa tapahtumapaikalta.

Lue myös:

    Uusimmat