Linnan juhlien ruokatarjoilu suosii tänäkin vuonna kotimaisia raaka-aineita.
Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla saadaan nauttia herkullisista pöydän antimista.
Linnan juhlien teema on tänä vuonna kulttuuri, ja vastaanotolla juhlitaan useamman suomalaisen kulttuurin merkkihenkilön juhlavuosia.
Suomalaisuus näkyy myös tarjoiluissa. Linnan juhlissa on tarjolla runsaasti kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Suolaisista tarjolla on esimerkiksi lohivoileipäkakkua, savuporoleipäkakkua, tattihyytelöä ja Vorschmack-kakkusia.
Tarjolla on myös kotimaisten pienjuustoloiden juustoja, punajuurikukkia sinihomejuustotäytteellä sekä metsäsieni-ohramukkusia.
Makeisista on tarjolla muun muassa Ellen Svinhufvud- ja Sibelius-kakkua sekä puolukka- ja mustikkaruiskukkoja. Lisäksi vieraat saavat nautiskella esimerkiksi Sibelius-ässistä, Sampo-kekseistä sekä kuusenkerkkämarengeista.
Perinteisen boolin, kahvin ja teen lisäksi Linnan juhlissa tarjoillaan puna- ja valkoviiniä, pienpanimoiden olutta sekä mustikkalimonadia.