Raju lähikuva kohahdutti – Lionel Messi paljasti nyt vointinsa

Lionel Messi loukkaantui Copa-finaalissa – Argentiinasta maanosan mestari 3:39
Lionel Messi loukkaantui Copa-finaalissa – Argentiinasta maanosan mestari

Jalkapallon Copa American loppuottelussa loukkaantunut Lionel Messi päivitti vointiaan Instagramissa.

Argentiina juhli Copa American voittoa Miamissa varhain maanantaiaamuna. Se voitti ottelun 1–0 Lautaro Martinezin jatko-ottelussa iskemällä maalilla.

Argentiinan kapteeni Lionel Messi, 37, loukkasi nilkkaansa Kolumbiaa vastaan pelatun finaaliottelun aikana. Hän jatkoi pelaamista vielä vamman kanssa, mutta joutui jättämään kentän reilun tunnin pelin jälkeen.

Messi kyynelehti avoimesti vaihtopenkillä. Tähtipelaajan nilkasta levinneet kuvat kohahduttivat, sillä jalka näytti pahasti turvonneelta.

Nyt Messi on kommentoinut loukkaantumistaan Instagramissa. Hänen mukaansa tilanne on hyvä.

– Haluan kiittää kaikkia viesteistä ja terveisistä. Olen kunnossa, luojan kiitos, ja toivottavasti pääsen pian takaisin kentälle nauttimaan siitä, mitä rakastan tehdä, Messi kirjoittaa. 

Mikäli upotus ei näy, katso se tästä linkistä.

Argentiinalle Copa-voitto oli toinen putkeen. Se on myös hallitseva maailmanmestari. 

– Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet meitä, tällä maajoukkueella on hieno nykyisyys ja myös hieno tulevaisuus, Messi päättää.

Messin maajoukkueuran jatkolla on spekuloitu kiivaasti, mutta toistaiseksi hän ei ole ottanut kantaa, jatkuuko se myös eilen päättyneen Copa American jälkeen. Inter Miamissa pelaavalla Messillä on seurajoukkuesopimus kauden 2025 loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat