Karmea shokki saattoi jäädä NHL-supertähden viimeiseksi otteluksi – jäällä nähtiin koskettavia hetkiä: "Olemme järkyttyneitä"

NHL:n runkosarjan ennätysten siivittämänä voittanut Boston Bruins torpattiin tylysti ulos Stanley Cup -taistosta heti avauskierroksella. Shokkitappioon saattoi päättyä myös yksi seurahistorian upeimmista urista. 

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers sysäsi Bostonin kesälomille 1. kierroksen seitsemännessä ottelussa.

Bostonin kausi päättyi massiiviseen pettymykseen. Joukkue rikkoi runkosarjassa voitto- ja piste-ennätyksen, mutta pudotuspeleissä noutaja tuli välittömästi. 

Samalla Bruins-kapteeni Patrice Bergeronin ura saattoi saada viimeisen pisteensä.

Bergeron kertoi ottelun jälkeen pelanneensa puolikuntoisena. Hän kärsi välilevytyrästä. Floridaa vastaan kapteeni oli riveissä vasta viidennestä ottelusta alkaen.

Jatkoerätappioon päättyneen seiskapelin jälkeen Bergeron halasi joukkuetovereitaan Bostonin kotiareenan jäällä. Hetkessä oli jäähyväistunnelmaa.

Viisi kertaa NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi valitun Bergeronin sopimus on katkolla. Hän teki vuosi sitten vain päättynyttä sesonkia koskeneen jatkosopimuksen. 

– Juuri nyt on vaikeaa prosessoida mitään. Olemme järkyttyneitä ja pettyneitä, Bergeron sanoi ottelun päätyttyä.

– Nyt otan aikalisän ja puhun perheeni kanssa, jatketaan siitä eteenpäin, kapteeni lisäsi. 

Bergeron on pelannut Boston Bruinsissa koko NHL-uransa ajan, yhteensä 1294 ottelua. Hän voitti seurassa Stanley Cupin keväällä 2011. 


Lue myös:

    Uusimmat