Raju ulosajo Unkarin aika-ajoissa – Valtteri Bottakselta kelpo suoritus

McLarenin Lando Norris ajoi paalupaikalla Unkarin GP:n aika-ajoissa lauantaina. Aika-ajoihin mahtui runsaasti draamaa ja punaiset liput nähtiin kahteen kertaan.

Jo heti ensimmäisessä osiossa Red Bullin Sergio Perez päräytti seinään ja aika-ajot jouduttiin keskeyttämään. Perezin lisäksi suurena yllätyksenä Mercedeksen George Russell jäi avausosioon, jossa kovinta vauhtia piti RB:n Daniel Ricciardo.

Sauberin Valtteri Bottas oli avausosiossa kymmenenneksi nopein ja kakkososiossa vauhti riitti 12. sijaan, joka on myös suomalaisen lähtöruutu sunnuntain kilpailuun.

Red Bullin Max Verstappen jätettiin kolmososiossa kolmosruutuun, kun McLarenin Norris ja tallitoveri Oscar Piastri pitivät kovinta vauhtia. Myös kolmannessa osiossa nähtiin draamaa pari minuuttia ennen aika-ajojen päätöstä. 

RB:n Yuki Tsunoda ajoi rajusti ulos ja tilanteessa oli myös mahdollisuudet vieläkin isommalle onnettomuudelle, mikäli ilmaa alleen saanut auto olisi lennähtänyt laitamainoksien yli. Rytäkästä selvittiin kuitenkin melko hyvin.

Kauden 13:s kilpailu ajetaan sunnuntaina kello 16.00.

 

Lue myös:

    Uusimmat