Valtteri Bottas säväytti – George Russell täräytti seinään

Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas kellotti kahdeksanneksi nopeimman kierrosajan Formula ykkösten Meksikon gp:n toisissa harjoituksissa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Suomalaisen taakse jäi useampi kärkikuljettaja. Max Verstappen oli harjoitusten viimeinen, eikä hän saanut edes aikaa. George Russell oli toiseksi viimeinen. Hän rysäytti rajusti ulos vain neljän ajetun kierroksen jälkeen, minkä johdosta harjoitukset jouduttiin keskeyttämään.

Ferrarin espanjalaiskuljettaja Carlos Sainz oli toisien harjoituksien nopein, McLarenin australialainen Oscar Piastri toinen ja RB:n japanilainen Yuki Tsunoda kolmas.

Bottas on väläytellyt aiemminkin tällä kaudella harjoituksissa, mutta kisaviikonlopun edetessä vauhti ei ole riittänyt enää hyville sijoituksille. Hän ei ole saavuttanut tällä kaudella pistettäkään MM-sarjassa.

Kolmannet harjoitukset ajetaan lauantai-iltana klo 20.30–21.30 Suomen aikaa. Sunnuntain vastaisena yönä ohjelmassa ovat aika-ajot ja myöhään sunnuntai-iltana kilpailu.

Lue myös:

    Uusimmat