Rallin suomalaistoivon tulevaisuudesta mojova arvio – "Aikamoinen luuta käy siellä"

Pikataival: Ajaako Latvala ensi vuonna enemmän kuin yhden MM-rallin – Pajarin näyttö riittää täyden kauden tehdaspaikkaan? 1:32
Pikataival: Ajaako Jari-Matti Latvala ensi vuonna enemmän kuin yhden MM-rallin – Sami Pajarin näyttö riittää täyden kauden tehdaspaikkaan?

Sami Pajarin näyttö riittää MM-rallissa täyden kauden tehdaspaikkaan, MTV Urheilun asiantuntijat arvioivat.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

22-vuotias Pajari kaasutteli ensimmäisen Rally1-kilpailunsa Suomen MM-rallissa Toyotalla ja sijoittui neljänneksi. Kalle Rovanperän ajettua viimeistä edellisellä pätkällä ylivoimaisesta johtoasemasta ulos Pajari oli lopputuloksissa Jyväskylän osakilpailun paras suomalainen. Hän ajoi kisassa myös yleiskilpailun ensimmäisen pohja-aikansa perjantaina Ruuhimäki 2 -erikoiskokeella.

Olisiko Pajarille luvassa lisää Rally1-kisoja? MTV:n Pikataival-osiossa yhtenä väittämänä oli, että Pajarin näyttö riittää täyden kauden tehdaspaikkaan. Tälle peukalonsa nosti ylös koko väittämiä pohtinut kolmikko, MTV Urheilun asiantuntijat Jari Ketomaa ja Riku Tahko sekä selostaja Juho Kokko.

– Kyllä se riittää. Heitän niin villin arvion, että aikamoinen luuta käy siellä. Sieltä jos (Esapekka) Lappia lähtee pois ja on pakko ottaa nuoria tilalle, Pajari on ylivoimaisesti paras vaihtoehto keräämään pisteitä, Ketomaa sanoi.

Lappi ajaa Toyotan kovimman kilpailijan Hyundain riveissä tätä nykyä yksittäisiä kisoja. Pajari on puolestaan kilvoitellut tällä kaudella aiemmin WRC2-luokassa. 

Katso Pikataival ylälaidan videolta. Väittäminä ovat myös, että Kalle Rovanperä voittaa ensi vuonna Jyväskylässä ja että Jari-Matti Latvala ajaa ensi vuonna enemmän kuin yhden MM-rallin.

"Ristiriitaiset fiilikset" – Sami Pajari oli rallin paras suomalaiskuljettaja 2:37
"Ristiriitaiset fiilikset" – Sami Pajari oli Suomen MM-rallin paras suomalaiskuljettaja.

Latvala näki katkenneen sähkötolpan – maalissa hän sai kuulla Rovanperän ulosajosta 2:56
Jari-Matti Latvala näki katkenneen sähkötolpan – pätkän maalissa hän sai kuulla Kalle Rovanperän ulosajosta.

Kalle Rovanperä pettyneenä keskeytyksen jälkeen: "Ei mitään tehtävissä" 0:25
Kalle Rovanperä kommentoi ulosajoaan.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat