Real Madridin supertähteä rasistisesti solvannut fani sai ehdollisen vankeustuomion

Jalkapalloseura Mallorcan kannattaja tuomittiin torstaina vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen Espanjassa, koska hän oli solvannut rasistisesti Real Madridin tähtipelaajaa Vinicius Junioria ja tuolloin Villarrealissa pelannutta Samuel Chukwuezea

Nigerialainen Chukwueze pelaa nykyään italialaisessa AC Milanissa.

Real Madridin tiedotteen mukaan kannattaja "todettiin syylliseksi kahteen moraalista koskemattomuutta vastaan tehtyyn rikokseen, jota pahensi se, että hän toimi rasistisin motiivein".

Fani syyllistyi tuomioon johtaneisiin tekoihin vuosi sitten helmikuussa, kun Mallorca isännöi Espanjan liigassa Realia ja kaksi viikkoa myöhemmin Villarrealia.

Realin mukaan tuomio annettiin ehdollisena, koska "vastaaja oli pyytänyt anteeksi ja osoittanut katumustaan Viniciukselle osoittamallaan kirjeellä sekä suorittanut tasa-arvo-ohjelman ja syrjinnänvastaisen ohjelman".

Kannattaja sai lisäksi kolmen vuoden porttikiellon stadioneille. Kyseessä on kolmas viime kuukausina annettu rikostuomio rasistisista loukkauksista Real Madridin pelaajia kohtaan. Niiden kohteeksi on joutunut etenkin brasilialaistähti Vinicius.

Lue myös:

    Uusimmat