Red Bull -pomo: Webberin salaliittoteoriat pötyä

Red Bull -tallin konsulttina toimiva Helmut Marko kiistää väitteet siitä, että tallin kuljettajaa Sebastian Vetteliä suosittaisiin tallitoverinsa Mark Webberin kustannuksella.

Webberin asema Red Bull -tallissa nousi Silverstonessa viikonlopun ykköspuheenaiheeksi, kun aussikuski joutui luovuttamaan autonsa uudenmallisen etusiiven Vettelin käyttöön.

Markon mukaan aussikuski on pahasti hakoteillä, mikäli tämä luulee tallin vehkeilevän yhdessä Vettelin kanssa häntä vastaan. Marko muistuttaa teknisten vikojen olleen tällä kaudella yksinomaan Vettelin riesana.

- Jos olisin Vettel, niin epäilisin jotain aivan päinvastaista. Kenen autossa on ollut jatkuvasti ongelmia? Onko Markin autossa ollut viallinen sytytystulppa, irronnut pyörä, rikkinäiset jarrut, viallinen alusta, vaihdelaatikko-ongelma ja rikkinäinen keula? Webber on saanut vain mustan silmän, kertoi Marko saksalaisen Auto Motor und Sport -lehden mukaan.

Markon mukaan Webber on menestyksestään paljon velkaa tallille.

- Hänen ei pidä unohtaa sitä, että hän on paljosta velkaa tälle tallille. Missä hän oli kaksi vuotta sitten? Silloin hän ei olisi voinut edes unelmoida osakilpailuvoitoista, muistutti Marko.

- Meille mestarin nimellä ei ole oikeastaan merkitystä. Tärkeintä on se, että hän istuu Red Bull -autossa, jatkoi Marko.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat