Red Bull -pomolta hapan kommentti Adrian Neweyn lähdöstä

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner pitää Aston Martinin näyttävää juhlintaa F1-suunnittelijaguru Adrian Neweyn palkkaamisesta ennenaikaisena ilotteluna.

Aston Martin tiedotti tiistaina palkanneensa useita mestariautoja suunnitelleen Neweyn riveihinsä. Sopimus kuitenkin astuu voimaan vasta ensi kaudesta lähtien.

Newey on jo käytännössä siirtynyt syrjään Red Bullin F1-toiminnoista. Hän saa liittyä uuteen talliin karenssinsa jälkeen ensi vuoden maaliskuussa.

Tästä huolimatta Newey oli tiistaina paikalla Aston Martinin tehtailla Silverstonessa. Se ei miellyttänyt Red Bull -pomo Christian Horneria.

– Adrian on aina halunnut tehdä omaa juttuaan. Se oli iso hetki tiimille, ja he halusivat juhlia sitä, mutta ehkä vähän ennenaikaisesti, koska hän ei ole vielä päättänyt sopimustaan Red Bull Racingin kanssa, Horner näpäytti perjantain lehdistötilaisuudessa Crash.Netin mukaan.

Horner osasi odottaa Neweyn siirtouutisia Aston Martinille.

– Ei se ollut mikään iso yllätys. Se kävi selvemmäksi ja selvemmäksi, että tuo on hänen valitsemansa reitti ennemmin kuin eläköityminen tai mikään muu tiimi, Horner kommentoi.

– Se on tietysti iso haaste hänelle. Me olemme surullisia siitä, että hän lähtee ensi vuonna. Toivotamme hänelle kuitenkin kaikkea parasta tulevaisuuteen ja muistelemme lähes 20 upeaa vuottamme yhdessä.

– Katsomme tulevaisuuteen ja olemme hyvin asemoituneet siihen, Horner lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat