Red Bull -pomolta mystinen lausunto Jos Verstappenista ja Toto Wolffista

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko on jälleen ottanut kantaa Max Verstappenin tulevaisuuden ympärillä pyörineisiin huhuihin.

Verstappen on ollut läpi F1-uransa Red Bullin suojatti, mutta tämän vuoden aikana huhupuheet pitkän yhteistyön päättymisestä ovat nostaneet päätään. Huhut olivat vahvimmillaan alkukaudella Red Bullin tallipomon Christian Hornerin aiheuttaman kohun jälkeen.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on lyönyt kauden aikana vettä myllyyn kommentoimalla hollantilaisen tulevaisuutta medialle. Wolff on nähty myös kauden aikana keskustelevan muutamaan otteeseen Verstappenin isän Jos Verstappenin kanssa.

Sittemmin huhut Verstappenin ympärillä ovat laantuneet, mutta keskustelua kolminkertaisen maailmanmestarin tulevaisuus yhä herättää.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko on nyt kommentoinut Wolffin Verstappen-kosiskeluita Inside Line F1 -podcastissa.

– Hän ei olisi hyvä tallipäällikkö, jos hän ei yrittäisi saada Maxia. Luulen, että jokainen kärkitalli haluaisi Maxin, Marko toteaa.

Marko painottaa, että on luonnollista, että Wolff yrittää myös sanoillaan sekoittaa Mercedeksen kilpakumppanin pasmoja.

– He kaikki asuvat Monte Carlossa. Se on hiljainen paikka silloin kuin siellä ei ajeta. Eikä siellä ole monia kahviloita, joten on luonnollista, että siellä voi törmätä toisiinsa. Ja tietenkin Toto tekee siitä tarinan, Marko sanoo.

– Toisaalta Jos fanittaa enemmän Totoa kuin Christiania, Marko sanoo mystisesti.

Marko vakuuttaa, ettei Verstappenin tulevaisuuden yllä ole kuitenkaan tällä hetkellä mitään epäselvyyttä.

– Tällä hetkellä kaikki on selvää. Max ajaa Red Bullilla ensi kaudella. Me haluamme antaa hänelle auton, jolla hän voi voittaa. Silloin kaikki nämä huhutkin lakkaavat, Marko sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat