18.8. Soppamies Jari Sillanpään syntymäpäiväjuhlissa
Ateria: Jarin juhlissa tarjolla Toast skagenia, paahdettua peuranseläkettä Masalalla maustetun palsternakan kanssa sekä paistettua siikaa ja wasabikastiketta. Sokerina pohjalla mansikka creme bruleeta mansikka capuccinon kera.
1
1.8. Soppamies Krisse ja Eppu Salmisen vieraana
Ateria: Kesähuvilalla kokataan mustapippurilla maustettuja taskurapuja sekä ribsejä BBQ-kastikkeessa. Lisukkeena coleslaw-salaattia.
4.8. Selänteiden tupaantuliaisissa
Ateria: Juhlissa oli tarjolla erilaisia menu-kokonaisuuksia kuten Moderni suomalainen keittiö, American BBQ, Sushibaari ja Kakkulajitelma.
28.7.Puumala
Ateria: Puumalassa kokattiin liekitettyä pippuripihviä, valkosipuliperunoita sekä jälkiruoaksi mansikka-raparpericlafoutin ja limetti-sabayonvaahtoa.
21.7 Naantali
Ateria: Tällä kertaa herkutellaan thaimaalaisittain.Tarjolla on Thaimaalaista kanakeittoa -tom ka gai, nuudelisalaattia ja grillattua kokonaista siikaa.
14.7. Äänekoski
Ateria: Soppamiehessä tarjolla on lohi escalopea ja tomaattifetajuustosalaattia sekä latva-artisokasta ja sienistä valmistettua pastaa.
7.7.2005 Tampere
Ateria: Soppamiehessä valmistetaan kesäisiä picnic-eväitä, kuten kuivattuja tomaatteja, marinoituja uusia perunoita, vuohenjuusto quichea, paahdettua ankanrintaa ja mango-chutneya sekä mansikoita ja sitruunakreemiä.
30.6.2005 Nuuksio
Ateria: Ystäväporukka maistelee erilaisia tapasherkkuja, kuten gaspachoa, marinoituja silakoita, pariloitua siikaa ja appelsiini-punasipulisalaattia, gampas al pil pil - tulisia katkarapuja, uppopaistettuja vihreitä oliiveja ja tiristettyjä etanoita.
23.6. Kokkien juhannus
Ateria: Juhannuksena nautitaan savustettua ahventa ja paahdettua sitruunaista voikastiketta sekä grillattua kuhaa, mummon salaattia, grillattua parsaa ja kirveliporkkanoita. Illan kruunaa perinteiset köyhät ritarit mansikoilla.
16.6 Mäkikotkan vieraana
Ateria: Grillijuhlissa kokataan salaatti halloumijuustosta ja melonista, tomaatti mozzarella leivät, sitruunalla marinoidut kanapojat ja jälkiruoaksi banaani & suklaa kevätkääryleet sekä appelsiinilla maustettu valkosuklaa- kinuskikastike.
9.6. Viivi Avellanin kattoterassilla
Ateria: Sushilajitelmassa tarjolla temaki, salaatilla täytettyä Californian rullaa, Californian rainbowrulla, Californian rulla,tonnikalamakit ja kasvismakit.
2.6.2005 Soppamiehen puttausseurana alppihiihtäjä Kalle Palander
Ateria: chicken wingsejä, valkosipulilla ja timjamilla maustettua karitsan karetta intialaisen kasvisten kera sekä härkää burgundin tapaan, jälkiruoaksi maitosuklaa moussea ja mansikka-raparperi kompottia.
26.5.2005 FC Venuksen vieraana Helsingissä
Ateria: M/aux Kathrina purjelaivalla valmistetaan muikunmätiä kahdella tavalla ja sitruunaruoholla maustettua äyriäispataa.
19.5.2005 Juha Kankkusen vieraana Kuusamossa
Ateria: Rukan juurella grillikodassa loimutetaan siikaa ja nieriää lisäkkeenä sitruunainen puikulaperunasose (wasabimajoneesia ja voikastiketta), jälkiruoaksi liekitettyjä muurinpohjalettuja.