Rintasyövän sairastanut Arja Koriseva herkistyi kyyneliin suorassa lähetyksessä: "En keksi mitään tärkeämpää elämässä"

Arja & Valtteri - Hidas valssi 2:48
Katso videolta Arja Korisevan ja Valtteri Palinin hidas valssi.

Arja Koriseva ja Valtteri Palin esittivät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Roosa nauha -lähetyksessä herkän hitaan valssin, joka liikutti myös esiintyjät itsensäkin.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana oli Roosa nauha. Tähtiparien esitysten lisäksi jaksossa nähdään useita musiikkivieraita sekä niiden ihmisten tarinoita, joita syöpä on tavalla tai toisella koskettanut. Jakson päätteeksi kukaan tähtipareista ei joudu kotimatkalle. 

Kaikki tähtiparit tanssivat jo tanssitun lajin uudella koreografialla. Suorassa lähetyksessä tehdään hyvää ja kerätään rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle. 

Arja Koriseva ja tähtiopettaja Valtteri Palin  tanssivat hitaan valssin, ja sen taustamusiikkina kuultiin Kim Yoonin kappale Between Two Love. 

Koriseva kertoi ennen tanssia nähdyllä videolla omasta kokemuksestaan, kun hän sairasti itse rintasyöpää, josta sai diagnoosin vuonna 2015. Hän kertoi saaneensa paljon tukea sairautensa aikana. Palin puolestaan kertoi, että hänen lähipiirissään sairastetaan tälläkin hetkellä. Tähtiopettajan mukaan parin tanssilla hän haluaa itse viestiä omaa tukeaan läheiselleen. 

– Jos tarvitset ihan mitä vain, niin olen täällä, Palin totesi videolla. 

Jukka Haapalainen  antoi parille palautteen koko tuomariston puolesta. Hän kehui kaunista ja tunnelmallista, herkkää tanssia, sekä siinä nähtyjä onnistuneita nousuja ja laskuja. Myös muun muassa hyvä jalkatyö sai kehuja. 

– Onneksi olkoon, hieno suoritus, Haapalainen summasi. 

Tuomaripalautteen jälkeen Koriseva herkistyi kyyneliin juontaja Ernest Lawsonin  haastattelussa. 

– Olen saanut kokea Suomen kertakaikkisen huikean lääketieteen. Sen ansiosta olen täällä. 

– En keksi mitään tärkeämpää elämässä kuin rakkaus ja terveys.

Pisteitä Koriseva ja Palin saivat tuomaristolta 27. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat