TTK-studio räjähti suosionosoituksiin tämän tanssin kymppirivistä

Gogi & Kia - Mä rytmisi tunnen 3:14
Katso tästä Gogin ja Kian cha cha cha.

Gogi Mavromichaliksen ja Kia Lehmuskosken Tanssii Tähtien Kanssa -kauden toinen cha cha cha häkellytti tuomarit ja sai yleisön mylvimään.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana oli Roosa nauha. Tähtiparien esitysten lisäksi jaksossa nähdään useita musiikkivieraita sekä niiden ihmisten tarinoita, joita syöpä on tavalla tai toisella koskettanut. Jakson päätteeksi kukaan tähtipareista ei joudu kotimatkalle. 

Kaikki tähtiparit tanssivat jo tanssitun lajin uudella koreografialla. Suorassa lähetyksessä tehdään hyvää ja kerätään rahaa suomalaiselle syöpätutkimukselle. 

Gogi Mavromichalis  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski  tanssivat jaksossa cha cha chan, jonka taustalla kuultiin Katri Helenan  kappale Mä rytmisi tunnen.

Lehmuskoski kertoi ennen tanssia nähdyllä videoinsertillä omasta kosketuksestaan aiheeseen. Hän kertoi, että hänen äidiltään löydettiin viime tammikuussa kasvain vuosittaisessa mammografiassa. Tähtiopettajan äiti voi tällä hetkellä hyvin ja on terve, ja siitä Lehmuskoski kiittää suomalaista terveydenhuoltoa. 

– Onni on tässä se, että meidän äiti on nyt terve. Hän on parantunut. Voidaan olla vain kiitollisia siitä, millainen hoito meillä on Suomessa, miten nopeasti päästään hoitoihin, Lehmuskoski totesi jaksossa.  

Palautteen parille heidän tanssistaan antoi tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen, joka oli tanssista haltioitunut.

– Tämähän oli aivan täydellinen aloitus tämän tärkeän illan alkuun. Näinkin tätä asiaa voidaan juhlia. 

Haapalaisen mukaan kaksikon ensimmäinen cha cha cha oli jo todella hyvä, mutta tänä iltana nähty oli "vielä mahtavampi". Tuomari antoi parille vuolasta kehua näiden tanssin tekniikasta. 

– Ihan parasta Gogia ja Kiaa tähän mennessä.

Pisteitä pari sai 30. Yleisö repesi valtaisiin suosionosoituksiin tuomaripisteiden päätteeksi.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat