Risto Dufvan heitto saa tulevan vastustajankin hymyilemään – KalPa-leirissä ehdittiin ihmetellä HIFK:n tekemisiä

KalPa antoi myrskyvaroituksen pleijareiden alla – Petri Karjalainen avaa kuopiolaisjoukkueen tilannetta 6:51
KalPa antoi myrskyvaroituksen pudotuspelien alla – Petri Karjalainen avaa kuopiolaisjoukkueen tilannetta

Jääkiekon SM-liigan pudotuspelit käynnistyvät tänään perjantaina Kuopiossa ja Raumalla. Petri Karjalaisen luotsaama KalPa antoi myrskyvaroituksen runkosarjan viimeisellä kierroksella, kun se jätti HIFK:n aivan aseettomaksi. Karjalainen ei voi kuin hymyillä tulevan vastustajajoukkueen poppamiehen Risto Dufvan letkautuksille.

KalPa kävi runkosarjan lopulla omaa taisteluaan Lukkoa vastaan. Paremmuus ratkesi viimeisellä kierroksella, kun KalPa teki onnistuneen piipahduksen Helsinkiin ja Lukko koki tappion Jyväskylässä.

KalPa vakuutti Helsingin vanhassa jäähallissa, kun se kaatoi kevään mestarisuosikkien joukkoon kuuluvan HIFK:n tylysti luvuin 3–0.

– Olimme erittäin hyvä ensimmäisessä erässä. Mietimme vähän, että mitä HIFK:n leirissä oikein tapahtuu, KalPan päävalmentaja Petri Karjalainen hämmästelee jälkikäteen MTV Urheilulle.

KalPa kohtaa tänään alkavassa pudotuspelisarjassa Sportin. Karjalainen ja KalPan valmennusjohto ehti hetken aikaa seurata, kun Sport kävi tiistaina kiivasta taistelua Ässiä vastaan Vaasassa. Panoksena oli se, että voittaja etenee pudotuspeleihin ja häviäjä jää rannalle.

Sport voitti ja eteni ensimmäiselle kierrokselle.

Sportin päävalmentaja Risto Dufva jakoi tuttuun tapaan letkautuksiaan KalPa-sarjan alla.

– Minullahan on kotikenttäetu, kun olen asunut Savossa melkein 30 vuotta. Tiedän, milloin kalakukko on pilaantunut, Dufva veisteli.

Karjalaista Dufvan hekottelut hymyilyttävät.

– Ristolla on kotikenttäetu ihan minne tahansa mennään, Karjalainen hekottelee.

Jutun yläreunan videolla KalPa-luotsi Karjalaisen ajatuksia joukkueensa tilasta ja nyt alkavasta pudotuspelisarjasta.

Lue myös:

    Uusimmat