Robert Taylor ja Lionel Messi saavat supertähden joukkuetoverikseen

MLS:ssä pelaava Inter Miami on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjätähti Luis Suarezin, 36, kanssa.

Suarez siirtyy Miamin auringon alle brasilialaisseura Gremion riveistä. Konkarihyökkääjä teki hiljattain päättyneellä kaudella 17 täysosumaa 33 pelaamansa ottelun aikana.

Gremio sijoittui sarjataulukossa toiseksi jääden vain kahdella pisteellä mestaruuden voittaneen Palmeirasin taakse.

Suarez jatkaa David Beckhamin omistaman Inter Miamin tähtihankintojen sarjaa, sillä uruguaylainen saa seuratovereikseen Barcelonasta tutut Lionel Messin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban, jotka siirtyivät kesällä Miamiin.

– Olemme iloisia, että Luisin kaltainen intohimoinen ja laadukas pelaaja liittyy joukkueeseemme. Hän liittyy jengiin, joka inspiroi tulevaa sukupolvea. Odotamme innolla sitä hetkeä, kun hän pääsee kentälle vanhojen joukkuetovereidensa ja meidän nuorten pelaajiemme kanssa, Beckham toteaa seuran tiedotteessa.

Suarezia voidaan pitää yhtenä oman sukupolvensa parhaimmista hyökkääjistä. Kokenut maalitykki on edustanut urallaan muun muassa Ajaxia, Liverpoolia, Barcelonaa ja Atletico Madridia.

Suarez on voittanut urallaan viisi La Ligan mestaruutta, yhden Mestarien Liigan mestaruuden ja yhden Copa American mestaruuden.

Inter Miamissa pelaa myös Huuhkajat-tähti Robert Taylor.

Lue myös:

    Uusimmat