Robin Williamsin vaimo ja lapset ilmiriidoissa tähden perinnöstä

Viime kesänä menehtyneen Robin Williamsin lähipiirillä on erimielisyyksiä tähden omaisuuden jakamisesta.

Legendaarinen näyttelijä Robin Williams löydettiin kotoaan menehtyneenä viime elokuussa. 63-vuotiaana kuollut tähti oli päättänyt elämänsä itse.

Nyt, noin puoli vuotta traagisten tapahtumien jälkeen Williamsin vaimo Susan Schreider ja tähden lapset Zak, Zelda ja Cody ovat päätyneet ilmiriitoihin Williamsin perinnön vuoksi. Lähipiiri kinaa siitä, miten tähden omaisuus tulisi jakaa. Asiasta uutisoivat Daily Mail ja New York Times

New York Timesin mukaan joulukuussa oikeuteen jätettyjen papereiden mukaan Schreider ja lapset kinaavat rahan ohella tähden henkilökohtaisista muistoesineistä kuten vaatteista, palkinnoista ja valokuvista. Molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita muun muassa tähden polkupyöristä, fossiilikokoelmista ja viihdemaailmaan liittyvien esineiden mittavista kokoelmista. 

Schreiderin asianajajan mukaan pariskunnan talosta olisi viety esineitä vain päiviä tähden kuoleman jälkeen. Lasten edustaja kuitenkin kiistää väitteet. Myöhemmin Schreiderin kerrotaan estäneen Williamsin lasten pääsy pariskunnan kotiin.

Lapset totevat edustajansa välityksellä tammikuussa oikeuteen jättämässään vastineessa olevansa järkyttyneitä Schreiderin toiminnasta ja vihjaavat tämän toimivan ahneuden ajamana.

Schreiderin edustaja kuitenkin näkee asian toisin.

– Verrattuna siihen, mitä lasten on määrä saada, tämä on yksi ämpärillinen kokonaisessa järvessä, edustaja muotoili.

Williams perusti eläessään omat rahastot sekä lapsilleen että Schreiderille. Schreiderilla ja Williamsilla on lisäksi vuonna 2011 tehty avioehtosopimus, mutta sen tarkasta sisällöstä ei ole tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat