Roope Salminen ja Vivian Nick seurustelevat – ja nyt heiltä tulee yhteinen podcast

Haastattelussa Roope Salminen ja Vivian Nick 2:18
Vivian Nick ja Roope Salminen yhteishaastattelussa - myöntävät seurustelevansa ja kertovat yhteisestä podcastista

Roope Salminen ja Vivian Nick myöntävät MTV Uutisten haastattelussa seurustelevansa.

Juontaja Roope Salmisen ja podcastaaja Vivian Nickin läheiset välit ovat puhuttaneet jo pidemmän aikaa, mutta he eivät ole ottaneet kantaa suhdehuhuihin suuntaan tai toiseen. Nyt pariskunta myöntää MTV Uutisten haastattelussa seurustelevansa. 

Parin historia kantaa pitkälle vauva-aikaan, sillä Salminen oli puolivuotias ja Nick puolestaan muutaman viikon ikäinen, kun he kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa. 

Vuodet vierivät ja suunnilleen 12 vuotta sitten Salminen ja Nick alkoivat pyöriä yhteisessä kaveriporukassa

– Meistä tuli kavereita, kunnes hän muutti ulkomaille. Ja nyt me olemme parisuhteessa, Salminen kertoo ja sanoo parisuhteen alkaneen tänä vuonna.

Molemmat luotsaavat suosittuja podcasteja. Salmiselta löytyy tällä hetkellä Podme-alustalta kaksi podia, Aikalisä ja Kolme käännekohtaa. Nick puolestaan julkaisee yhdessä Kirsikka Simbergin kanssa Hei Baby -podcastia. 

Tänään parilla alkoi yhteinen podcast Ootsä kuullut tästä?, joka on kuunneltavissa maksutta muun muassa Spotifyssä. Molemmat painottavat, ettei kyseessä ole parisuhteeseen liittyvä podcast.

– Vuoroviikoin tuodaan joku meitä kiinnostava puheenaihe, joka poimitaan ympäröivästä maailmasta tai internetin sopukoista, josta keskustelemme viihdyttävästi ja ajankohtaisia kiemuroita selvittäen, Nick kertoo.

– Tämä on tosi myyvästi sanottu. Oikeasti ehkä kyse on siitä, että rakastan kuunnella, kun Vivian selittää minulle jonkun asian, mistä kaikki puhuu ja mistä minä en tajua, Salminen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat