Roope Salminen ja Vivian Nick yhteishaastattelussa – tästä syystä he toivat parisuhteensa julki

Roope Salminen ja Vivian Nick ovat seurustelleet vuoden alusta lähtien.

Juontaja Roope Salmisen ja podcastaaja Vivian Nickin ensimmäinen kohtaaminen oli jo pieninä vauvoina, mutta suunnilleen 12 vuotta sitten he alkoivat pyöriä samassa kaveriporukassa. Rakkaus ei vielä silloin syttynyt ja myöhemmin Nick muutti ulkomaille.

Vuoden alussa pitkä ystävyys syveni seurustelusuhteeksi. Pari on pitänyt hiljaiseloa suhteestaan, vaikka huhuja heidän ympärillään on pyörinyt. 

Tällä viikolla parilla alkoi yhteinen podcast, joten he kokivat luonnolliseksi kertoa samalla myös suhteestaan.

– Olisi vaan epärehellisen ja omituisen tuntuista, että tehtäisiin yhdessä podcastia ja ei kerrottaisiin, että sen lisäksi me olemme hyviä ystäviä, podcast-ammattilaisia ja me myöskin seurustelemme. Se on syy, miksi siitä puhutaan, Salminen kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Ootsä kuullut tästä? -podcastissa Salminen ja Nick keskustelevat arjen ilmiöissä ja ajankohtaisista puheenaiheista. Pariskunta nauhoittaa jakson maanantai-iltapäivisin ja jo tiistaiaamuisin se on kaikkien kuultavina ilmaiseksi.

Molemmat ovat pitkänlinjan podcast-ammattilaisia, joten työskentely oman kumppanin kanssa on luontevaa ja helppoa.

– Olimme suhteessa tai ei, niin on mieletöntä saada tehdä Roopen kanssa töitä. Onhan se kätevää, kun muutenkin vietetään paljon aikaa yhdessä ja keskustellaan ympäröivästä maailmasta, Nick hehkuttaa.  

Keskustelu ei pyöri jaksojen aikana Salmisen ja Nickin ympärillä, sillä he eivät halunneet luoda parisuhteeseen perustuvaa podcastia. Se ei vain tuntunut luontevalta. 

Vuoroviikoin molemmat tuovat ajankohtaisen puheenaiheen jaksoon, josta he keskustelevat. Salminen naureskelee, että näkemyseroja saattaa syntyä jo jakson alkuvaiheessa.

– Minä ajattelen, että näkemyserot ovat vaan rikkaus. Voi olla, että isoin näkemysero tulee ensimmäisellä sekunnilla: ”Todellako, tästäkö me puhutaan tämä jakso”. Sitten se on minun vastuullani, että kyllä tästä kannattaa puhua ja upota siihen.

– Tosiasiassa en tiedä, mitä näkemyseroja meillä voisi tulla. Me tunnemme toistemme työtavat tosi hyvin ja totta kai ennen ensimmäistä jaksoa, olemme kuukausia tehneet töitä podcastin eteen, Salminen kertoo.

– Me tunnemme toistemme kiinnostuksen kohteet tosi hyvin. Päinvastoin, minä voin vain positiivisesti yllättyä sinun valinnoistasi, Nick sanoo naureskellen. 

Mitkä ovat kolme käännekohtaa teidän suhteessanne, Roope Salminen? Katso vastaus yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat