Ruotsalaisvahti Kevin, 32, poseerasi Aftonbladetissa mekossa – nyt Tre Kronor -legenda reagoi ulostuloon

Kilpailukiellon kokaiinin käytöstä saanut ruotsalainen jääkiekkomaalivahti Kevin Lindskoug avautui Aftonbladetille haastattelussa, jossa hän kertoi muun muassa mieltymyksestään pukeutua naisten vaatteisiin. Lindskougille on satanut tukea ulostulostaan. 

32-vuotias Lindskoug sai hiljattain neljän vuoden pannan jäätyään kiinni kokaiinista. Hän kertoi tänään lauantaina julkaistussa pitkässä haastattelussa ruotsalaiselle Aftonbladetille ongelmistaan, jotka ajoivat hänet käyttämään ainetta.

Lindskoug avautui myös mieltymyksestään pukeutua naisellisiin vaatteisiin. Hän on pitänyt asian salaisuutena yli kymmenen vuoden ajan. Salailu ajoi hänet huumausaineen ääreen. Maalivahti poseeraa lehden jutussa mekossa, peruukissa ja luistimet jalassaan. 

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Hän kertoi myöhemmin lauantaina sulkeneensa puhelimensa, sillä haastattelu johti siihen, että ihmiset soittivat ja halusivat tietää lisää tai tukea urheilijaa ulostulonsa tiimoilta.

Yksi haastattelun lukeneista on legendaarinen entinen Tre Kronor -vahti Tommy Salo, joka osoittaa nyt ruotsalaismediassa tukensa Lindskougille.

– Olen hyvin vaikuttunut. Hän helpottaa muita, jotka haluavat tulla ulos, mutta eivät tiedä, uskaltavatko he. Hän saa minulta todella lämpimät kiitokset, mittavan NHL-uran tehnyt Salo sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lindskoug on lopettanut uransa maalivahtina, mutta hän ehti toimia jonkin aikaa juniorivalmentajana. Nyt sekin työ on estetty kiellon seurauksena vuoteen 2028 asti.

– Kokaiinin kanssa ei ole hyvä olla. Hänellä oli syynsä, joten sen voi yrittää ymmärtää, mutta voin sanoa vain, että se oli väärin tehty. Neljä vuotta voi kuitenkin mennä nopeasti. Toivon todella, että tulet takaisin, Kevin, koska vaikutat intohimoiselta juniorivalmentajalta, sinua tarvitaan, Salo jatkaa.

Myös Ruotsin jääkiekkoliiton kehityspäälliikkö Anders Wahlström on samaa mieltä. 

– Hänen ulostulonsa on kaikin tavoin vain positiivinen juttu. Tarvitsemme ihmisiä, jotka astuvat esiin ja näyttävät, että voit olla mitä haluat, Wahlström toteaa. 

– Pitkällä tähtäimellä olisi hyvä, että hän voisi palata junioriurheilun pariin.

Kevin Lindskoug pelasi urallaan muun muassa Ruotsin HockeyAllsvenskanissa, Valko-Venäjällä, Tanskassa, Puolassa, Italissa, Englannissa ja viimeisenä Skotlannissa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat