Ryan Lasch aiheutti närää Liigan iltapäiväpelissä – isosti valokeilassa

Pelicans osuu kahden miehen ylivoimalla: Ryan Lasch tarjoilee ja Lars Bryggman napauttaa 1:30

Pelicansin jenkkitähti Ryan Lasch on ollut piikkinä HPK-kannattajien lihassa lauantain iltapäiväottelussa.

Pelicans matkasi lauantaina HPK:n luokse Hämeenlinnaan. Vierasjoukkue Pelicansin avainhyökkääjä Ryan Lasch nousi isosti tapetille kello 16 alkaneen taiston avauserässä – monenkin eri tekijän kautta.

Lasch, 37, hankki vieraille loistosauman erän puolen välin tuntumassa. Lasch kellahti ensin kumoon, kun HPK-maalivahdin Sami Rajaniemen maila tarttui hänen jalkoihinsa.

Tämän jälkeen Lasch käytti nopeuttaan hyväkseen ja HPK:n puolustaja Ossi Ikonen joutui rikkomaan häntä.

Pelicans pääsi kahden miehen ylivoimalle, minkä se myös hyödynsi.

Lasch löysi HPK:n alivoimakolmikon keskellä päivystäneen Lars Bryggmanin, jonka lapa oli valmiina. Pelicansin ruotsalaishyökkääjä painoi kiekon nuottaan ja vei vieraat johtoon.

Video Pelicansin avausmaalista näkyy jutun yläreunasta.

HPK tuli erän lopulla tasoihin, kun Roope Vesterinen painoi kiekon verkkoon. Osuma syntyi ylivoimalla.

HPK tekee 1-1 maalin ylivoimalla 1:43
Roope Vesterinen laukoo tasoituksen HPK:lle

Lasch aiheutti vielä lisää närää HPK-faneille erän viimeisellä minuutilla. Jenkkilaituri kun veivasi Pelicansin 2–1-johto-osuman.

Pelicans tekee 1-2 maalin 1:21