Saana Akiola jätti TTK-ohjelman viime vuonna – paljasti, kaipaako takaisin suosikkiohjelmaan

Tähtiopettajat TTK-yleisössä – Jutta Helenius paljastaa suosikkiparinsa 3:51
Jutta Helenius ja Saana Akiola saapuivat TTK-studiolla - kertoivat kuulumisensa

Jutta Helenius ja Saana Akiola olivat katsomassa ensimmäistä suoraa TTK-lähetystä.

Tanssii Tähtien Kanssa -parketilta tutut tähtitanssijat Jutta Helenius ja Saana Akiola olivat viime sunnuntaina katsomassa ensimmäistä TTK:n suoraa lähetystä. Akiola jätti TTK-parketit viime kauteen, kun taas Helenius ei ole hetkeen ollut mukana opettamassa tähtioppilaita.

Akiola totesi haastattelussa, että hänellä ei ole kaipuuta suosikkiohjelmaan.

– Olen sinut oman päätökseni kanssa ja olen sitä mieltä, että se oli oikea päätös, Akiola kertoi ja iloitsi, kun pääsi katsomaan tanssipareja TTK-studiolle.

Akiolalla ei ollut ennen ensimmäistä suoraa lähetystä suosikkiparia, mutta Heleniuksella oli puolessaan vastaus valmiina.

– Minun on ehkä vastattava puolueellisesti Niina Lahtinen ja mieheni Sami. Heidän esitystään odotan tosi paljon, mutta myös kaikkien muidenkin.

Helenius voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman näyttelijä-juontaja Christoffer Strandbergin kanssa vuonna 2019. Kaksikon tanssit ovat jatkuneet myös ohjelman jälkeen, ja viimeksi he tanssivat yhdessä viime viikon perjantaina.

– Pidämme yllä sellaista kivaa meininkiä. Se on kiva tapa viettää aikaa yhdessä ja vaihtaa kuulumisia. Se on jäänyt elämään, mikä on tosi kiva. 

Kaksikko tanssii säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta Helenius kertoo Strandbergin tanssitaitojen kehittyneen.

– Jos treenaisimme vaikka viisi päivää putkeen, mitä se sitten olisi. Tosi hyvin hänellä muistuu vanhat jutut mieleen, Helenius kertoo.

Yllä olevalla videolla Saana Akiola kertoo, onko tanssit Benjamin Peltosen kanssa jatkuneet TTK:n jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 8 syyskuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat