Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen ulkonäköä kommentoidaan karmealla tavalla: "Esimerkki aikuisten maailmasta"

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen demonstroi, kuinka muuntautuu silmänräpäyksessä Salla Taalasmaaksi 2:34
Näin Hanna Kinnunen muuntautuu Salla Taalasmaaksi!

Näyttelijä Hanna Kinnunen jakoi Instagramissa kommentteja, joita hänestä on kirjoitettu vauva.fi-sivustolla.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hanna Kinnunen  jakoi 30. huhtikuuta Instagramiin kommentteja, joita ihmiset ovat kirjoittaneet hänestä vauva.fi-sivustolla. Kommenteissa haukutaan Kinnusen ulkonäköä rajuin sanoin.

– Harkitsen vakavasti bikinikuvauksia ja kuvien julkaisua yksinoikeudella vauva.fi-palstalla. Julkisen työn auvo on myös tätä. Ja vieläkö jengi miettii, miksi lapset ja nuoret kiusaavat, pahoinpitelevät tai jopa tappavat toisiaan? Tässä on esimerkki aikuisten maailmasta. Ja ei, julkisuus ei velvoita törkeyksien vastaanottamiseen. Ei enää vuonna 2024. Olemme jo viisaampia. Tai ainakin meidän pitäisi olla, Kinnunen kirjoitti jakamiensa törkykommenttien oheen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä maailmassa on niin paljon pahoinvoivia ihmisiä, jotka tarvitsevat sekä hoitoa että rakkautta. Terkut hallituksellekin. Mieti ennen kuin lauot. Lopuksi skål vapulle! Iloa, valoa ja rakkautta kaikille! Ps. Voin hyvin: olen myös täysin terve. Sitäkin on spekuloitu, Kinnunen päätti kirjoituksensa. 

Julkaisu on osunut syvälle ihmisiin, ja Kinnunen on saanut tukea muun muassa työkavereiltaan.

– Siis apua mitä kommentteja! Huh, tuli ihan kyyneleet silmiin järkytyksestä! Kyllä ihmiset osaavat olla törkeitä. Hävetköön! Olet rakas, kaunis ja kertakaikkisen upea ihminen ja ystävä! Pusuja, Kinnusen Salkkarit-kollega Monika Lindeman  kirjoitti. 

– Jeah, beibi. Ja tärkeä asia, niin ikään Salkkareissa näyttelevä Konsta Hietanen kirjoitti sydän- ja liekkiemojien kera. 

– Hahah! Love it. Niin mahtavaa Hanna. Upea, valovoimainen ja mahtava sinä, Salkkareista tuttu Mia Ehrnrooth kannusti. 

Kinnunen näyttelee Salkkareissa Salla Taalasmaata.

Lue myös:

    Uusimmat