Samuel Glassar jakoi suloisia otoksia hänen ja Johanna Puhakan vastasyntyneistä kaksosista: "Kaikki pinnat maitoläikissä"

Näyttelijäpariskunnan Samuel Glassarin ja Johanna Puhakan kaksospojat syntyivät heinäkuun lopussa. 

Rantabaari-sarjasta tuttujen näyttelijöiden Samuel Glassarin  ja Johanna Puhakan kaksoset syntyivät heinäkuun lopussa 2024. 

Glassar jakoi pienokaisista valloittavia kuvia Instagramissa 4. elokuuta. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaverit tuli ja mullisti meidän maailmamme. Tämän hetken arki menee about näin. 3 tunnin välein ruokailu (myös öisin), noin tunti syömistä ja 2 tuntia lepoa ja sitten uusiksi. Tauoilla joko nukkumista tai sitten töiden epämääräistä tekemistä, yleistä panikointia, että mitä kivaa tai tehokasta nyt tekisi pari tuntia tai sitten ulkoilua. Kämppä täynnä harsoja ja vauvavilttejä. Kaikki pinnat maitoläikissä. Loputon määrä siirappista höpöttelyä ja lepertelyä. Reilu viikko takana! Vauvakupla jatkukoon, Glassar kirjoitti. 

Pariskunta kertoi raskausuutisistaan maaliskuussa Instagramissa. MTV Uutisille Puhakka vahvisti kesällä 2023 seurustelevansa näyttelijäkollegansa kanssa. 

– Se ei ole mikään salaisuus, että olemme yhdessä, mutta ei siitä sen enempää, Puhakka kertoi tuolloin.

Suositussa Rantabaari-sarjassa Puhakan roolihahmo on Alissa. Puhakka näytteli Alissaa myös Salatut elämät -sarjassa vuosina 2015–2019. Glassar näyttelee Rantabaarissa Eemeliä. 

Lue myös:

    Uusimmat