Itsekin syöpää sairastava Sarah Ferguson kommentoi prinsessa Catherinen diagnoosia

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla prinsessa Catherine kertoo saamastaan syöpädiagnoosista.

Sarah Ferguson julkaisi kauniin lausunnon prinsessa Catherinelle.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson julkaisi Instagram-tilillään lausunnon koskien prinsessa Catherinensyöpädiagnoosia. Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen yhteisellä Instagram-tilillä julkaistiin perjantaina 22. maaliskuuta video, jolla Catherine kertoi saaneensa syöpädiagnoosin tammikuussa ja käyvänsä tällä hetkellä ennaltaehkäisevässä kemoterapiassa.

Julkaisemassaan lausunnossa Ferguson kirjoittaa, että kaikki hänen ajatuksensa ja rukouksensa ovat juuri nyt Catherinen kanssa tämän aloitettua syöpähoidot.

– Tiedän, että hänet on ympäröity perheensä rakkaudella, ja kaikki toivovat parasta mahdollista lopputulosta, lausunnossa sanotaan.

Ferguson todennäköisesti tietää, millaisia tunteita prinsessa käy tällä hetkellä läpi. SkyNews nimittäin uutisoi tammikuussa, että Fergusonilla oli diagnosoitu ihosyöpä vain noin puoli vuotta sen jälkeen, kun hänet leikattiin rintasyövän takia.

– Ihmisenä, joka on kohdannut omat taistelunsa syöpää vastaan viime kuukausina, ihailen suuresti tapaa, jolla hän on puhunut julkisesti diagnoosistaan ja tiedän, että siitä on valtavasti hyötyä tietoisuuden lisäämisessä. Toivon, että hänelle annetaan nyt aikaa, tilaa ja yksityisyyttä parantua, teksti päättyy.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ferguson osoitti tukensa myös kuningas Charlesille tämän sairastuttua syöpään. Mirror kertoi helmikuussa, että kuningas Charles ja Ferguson tukeutuivat toisiinsa syöpädiagnoosiensa tiimoilta. Lehden mukaan kaksikko on vaihtanut sydäntä lämmittäviä kirjeitä toistensa kanssa diagnoosiensa jälkeen.

Mirrorin mukaan Charles kirjoitti Fergusonille pian sen jälkeen, kun tällä diagnosoitiin ihosyöpä. Ferguson puolestaan osoitti kirjeitse tukensa Charlesille sen jälkeen, kun tällä oli diagnosoitu syöpä. 

Ferguson puhui helmikuussa syöpäjärjestön hyväntekeväisyystapahtumassa. Puheessaan hän kehotti Charlesia jatkamaan taistelua ja kiitti hyväntekeväisyysjärjestöä perheensä tukemisesta.

Lue myös:

    Uusimmat