Sauhuttelusta tunnetulle huippupelaajalle kävi karusti suihkussa

Englantilainen golfhuippu Charley Hull muistaa varmasti ainakin yhden suihkukerran tältä vuodelta. Hän nimittäin loukkaantui sen yhteydessä.

– Liukastuin, kun olin lähdössä suihkusta. Se tapahtui, kun olimme Yhdysvalloissa ja olin stressaantunut lennolle ehtimisestä, Hull kertoi Aftonbladetille.

Hull sai olkapäävamman, ja edessä oli viiden viikon tauko. Hän palasi tositoimiin Pariisin olympialaisissa, joissa naisten golfturnaus käytiin kaksi viikkoa sitten.

Maailmanlistalla tällä hetkellä kymmenentenä majailevan pelaajan paluuturnaus ei kuitenkaan käynnistynyt lennokkaimmalla mahdollisella tavalla. Avauskierroksen hän lätki yhdeksän lyöntiä yli parin.

– Kyse oli kuitenkin vain hermoista. En tiedä miksi, mutta olin todella hermostunut olympialaisten ensimmäisenä päivänäni, mutta sen jälkeen annoin mennä ja sain viimeiset kolme kierrosta kahdeksan alle parin.

Hull jakoi lopulta yhteistuloksella +1 sijaa 27.

"Neuloja joka toinen päivä"

Viime viikolla Hull sai jo oivan turnauksen alle yllettyään viidenneksi Skotlannin avoimissa. Hän jahtaa seuraavaksi ensimmäistä Britannian avointen voittoaan huomenna torstaina turnauksessa, joka tahkotaan Skotlannissa golfin kehtona pidetyllä St. Andrewsin kentällä.

Hullin olkapää ei ole kuitenkaan vielä täysin parantunut.

– Se on vielä hieman tulehtunut, joten sitä hoidetaan akupunktiolla ja siihen työnnetään neuloja joka toinen päivä. 

Skotlannissa on ollut koleaa, noin 15 celsiusastetta.

– Olkapää hieman jäykistyy näin kylmällä, joten sitä pitää hoitaa ja tarkkailla. Kaiken kaikkiaan tunnen kuitenkin olevani terve ja valmis.

Lue myös:

    Uusimmat