Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pelastivat Carolinan

Jake Guentzel tarjoili, Sebastian Aho kiitti – Carolina 3–1-johtoon Rangersia vastaan 0:48
Jake Guentzel tarjoili, Sebastian Aho kiitti – Carolina 3–1-johtoon Rangersia vastaan (NHL.comin kuvaa)

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes sinnitteli ottamalla pakkovoiton New York Rangersista itäisen konferenssin toisen pudotuspelikierroksen neljännessä kohtaamisessa. Carolina voitti mittelön 4–3. Ottelusarjan tilanne on 3–1 Rangersin eduksi. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Carolinaa saatteli voittoon Sebastian Aho, joka teki joukkueen kolmannen maalin avauserän loppupuolella.

Lisäksi kaksi syöttöpistettä nappasi Carolinan Teuvo Teräväinen, joka keräsi tehot Stefan Noesenin maalista avauserässä sekä Brady Skjein maalista kolmannessa erässä.

Skjein ottelun loppua kohden tekemä ylivoimamaali oli ratkaiseva. Rangersin Alexis Lafreniere oli tasoittanut ottelun 3–3 kolmannen erän alkupuolella.

Carolinan Jesperi Kotkaniemi pelasi yli seitsemän minuuttia, mutta jäi pisteittä. Vastapuolella pisteen nappasi Rangersin Kaapo Kakko, joka syötti Will Cuyllen maalin.

Hurricanesin ja Rangersin välisen sarjan viides ottelu pelataan tiistaina aamuyöllä Suomen aikaa New Yorkin Madison Square Gardenissa.