Sebastian Ahon maukas rystynosto päätti upean hyökkäyksen – Teuvo Teräväinen myös tehomiehenä

Sebastian Aho teki maalin ja Teuvo Teräväinen keräsi pisteet 1+1 New Jerseyä vastaan.

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin 3–2. Carolinan suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat ottelussa näkyvästi esillä.

Aho teki joukkueensa avausmaalin, johon Teräväinen tarjoili komean syötön puolesta kentästä. Muutenkin hyökkäys oli upea. Kiekko liikkui kahdella Hurricanesin syötöllä omalta puolustusalueelta Aholle, joka päätti hyökkäyksen erinomaiseen rystypuolen nostoon maalin ylänurkkaan.

Jos video ei näy, voiti katsoa sen tästä linkistä.

Teräväinen teki joukkueensa 2–0-maalin.

Ahon kauden saldo on jo todella komea. Hän on tehnyt 44 ottelussa pisteet 17+37=54.

Carolinan maalilla Antti Raanta pysäytti 23 laukausta ja hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi sai peliaikaa ottelussa yhdeksän minuuttia.

New Jerseyn suomalaiset Erik Haula ja Santeri Hatakka jäivät ilman tehopisteitä. Haula kellotti jääaikaa 18 minuuttia ja kauden toisen NHL-ottelunsa pelannut Hatakka 14 minuuttia.

Määttä ahkeroi kelpo minuutit

Detroit Red Wings voitti Philadelphia Flyersin 3–0. Kotijoukkueen suomalaispuolustaja Olli Määttä ahkeroi kaukalossa yli 21 minuuttia ja istui lisäksi kahden minuutin jäähyn. Määttä ei päässyt ottelussa tehopisteille.

Detroitin tehopelaaja ottelussa Lucas Raymond, joka syötti kaksi osumaa.

Detroitin toinen suomalaispelaaja, maalivahti Ville Husso on kuntoutunut jalkavammastaan, mutta ei ollut vielä mukana. Philadelphian Rasmus Ristolainen ei pelannut ottelussa.