Seuralta päivitys Kaapo Kakosta – sivussa pitkän pätkän

Kaapo Kakko loukkaantui Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä Buffaloa vastaan. Nyt hänen seuransa New York Rangers on asettanut hänet pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalle.

Kakko asetettiin listalle alaraajavamman takia. Se tarkoittaa, että suomalainen on poissa tositoimista vähintään kymmenen ottelua tai toisin sanoen vähintään 24 päivää.

Kakon jalka vääntyi Buffaloa vastaan ikävän näköisesti, kun hän kamppaili kiekosta Erik Johnsonin kanssa. Noustessaan ylös Rangers-hyökkäjä piteli vasenta polveaan.

New York Postin Larry Brooksin mukaan Kakon vamman ei uskota vaarantavan hänen loppukauttaan, mutta nyt suomalaiselle tulee ainakin 10 ottelun huili. Myös joukkueen päävalmentaja Peter Laviolette antoi positiivisen lausunnon turkulaisen pelaamisesta vielä jossain vaiheessa tällä kaudella.

– Saamme hänet takaisin jossain vaiheessa, mikä on hyvä uutinen. Mutta lyhyellä aikavälillä hän on ulkona, Laviolette kommentoi NY Postin mukaan.

Kakko on pelannut tällä kaudella 20 ottelua tehopistein 2+1. Rangers johtaa NHL:n Itäistä konferenssia. Se on voittanut 21 ottelustaan 15.

Lue myös:

    Uusimmat