Sipe Santapukki ihmeissään Kingi-parodiasta: Vatanen tiesi sisäpiirisanan

Sipe Santapukki on otettu Kingissä nähdystä parodiasta.

Apulannan rumpali Simo "Sipe" Santapukki ilahtui suuresti hänestä tehdystä Kingi-parodiasta. Hän sai tiedon asiasta ajaessaan kotiin Apulannan abiristeilykeikoilta.

Jussi Vatanen imitoi Kingin kuudennessa lähetyksessä Sipeä tuomaristossa Hippu Kylbergin esityksen yhteydessä.

– Jussi oli skoutannut mut paremmin kuin hyvin. Ilmekin oli juuri se meikäläisen perusilme. Tämä on kunnianosoitus ja todella hienoa, Sipe kehuu.

Rokkari tunnustautuu suureksi Kingi-faniksi.

– Kyseinen ohjelma on ensimmäinen viihdeohjelma moneen vuoteen, josta olen katsonut jokaisen jakson. Hippu on ykkössuosikkini, joten se teki tästä vielä hienompaa, että olin tuomaroimassa juuri häntä. Povaan Hipulle koko kilpailun voittoa, Sipe kiittelee.

Eräs Vatasen käyttämä sana teki Sipeen erityisen vaikutuksen. Hän oli nimittäin onnistunut selvittämään Apulannan sisäpiirisanan.

– Vitsit, mitä mimmejä. Mä en pääse tästä härkäsestä esityksestä nyt yli, Vatanen lausui lähetyksessä Sipenä.

– Sanoiko hän todella härkänen? Siitä annan kyllä kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Se on nimittäin meidän porukan sana, joka on lähinnä levinnyt joidenkin saman alan ihmisten käyttöön, Sipe ihmettelee.

Hippu on Sipen suosikki Kingin kilpailijoista, mutta kaikkein suurin lempihahmo löytyy kilpailijoiden tukijoukoista.

– Martti Alasen esimies, eli tämä K-kauppias on kaikkein kovin. Arvasin jo ensimmäisestä jaksosta, että hän tulee kasvamaan isoksi sivuhahmoksi. Viime lähetyksessä olin ihan huolissani, kun häntä ei näkynyt, mutta onneksi hän oli nyt mukana useassa kohdassa, hän kertoo.

Hipulle ja tämän ystäville Sipe lupaa passit Apulannan backstagelle – kuten Vatasenkin esittämä Sipe lupasi lähetyksessä.

– Toivottavasti tytöillä on aikaa tulla ensi kesänä keikalle, Sipe naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat